BlackSmp

BlackSmp

Medlem
  • Plats Luleå
  • Registrerad 2007-07-28
  • Senast aktiv Idag 07:44
  • Antal inlägg 11553

Foruminlägg

De senaste inläggen BlackSmp har skrivit i forumet.

...

Ursprungligen av [email protected]:

Gäller det TV skall du ha en dosa - TVLink - som även fungerar som laddställ. Därefter sköter den allt som är kopplat ljud till TV och växlar automatiskt till iPhone vid samtal ex.

Det är den lösningen som jag har men det borde inte vara något problem att koppla compiloten med bluetooth direkt mot Apple TV. Dock så hade jag glömt bort att jag skulle prova

Nu slår jag över till seriöst läge. Trots allt så nöts även vanliga kreditkort när de gnids mot varandra och används. Det kan vara som Gruber skrev, att detta är Apples budskap till de extremt noggranna som inte tål en enda repa

Jag skulle inte tveka, jag skulle ta kortet oavsett detta om det bara blev tillgängligt

Ursprungligen av joachim_sallstrom:

Förlåt om jag läser dåligt, men tänkte kolla om Phonak ComPilot fungerar med Apple TV. Försökte ansluta igår men den vill att man pairar med hjälp av en fyrsiffrig kod och det funkar ju inte på själva ComPiloten. Någon som vet hur man gör?

Vänligen,
Joachim

Osäker, jag har kört ComPilot men via streamer som jag kopplade in i audioutgången. Jag ska hem min ComPilot från jobbet och prova igen.

Jag väntar bara på att ”not Jony Ive” twittrar att rätt plats för kortet är på väggen bakom ram och glas

Jo, Mailappen är nog den mest buggiga så här långt. Kan kanske blivit förbättringar iom senaste uppdateringen

Ursprungligen av xms67:

Men jag tycker inte iPhone/Apple riktigt följer "följer samma kurva som all produktutveckling". I min bok stabiliseras priset och tex. datakraften ökar när en produktkategori mognar. Sedan vill jag understryka att min kritik mot Apple är minimal. Det är snarare fascinerande att de klarar detta. Även om vi kanske ser hacken i försäljningskurvan nu.

Till detta kannan lägga resonemanget om att "det är synd om de rika" som en amerikansk ekonom/politiker slog fast. Han har tittat på prisuppgången på lyxartiklar. Tex exklusiva väskor och klockor har haft en prisökning med 30-200% att jämföra med andra produkter som har haft 0-4%. Anledningen till detta är att antalet mkt. rika har ökat drastiskt under de senaste typ 10-15 åren, så helt plötsligt blir det tillräcklig volym även om du tar 100000 för en väska. Eller 20000 för en iPhone...

PS. Utifrån ovanstående tycker denna ekonom att det är synd om de rika och att de pga av denna inflation på konsumtionsvaror för de rika så ska vi inte klaga på dem.

Jag tänkte mest på produktutvecklingen. Prissättningen ser jag som en separat fråga där jag också är ovilligt imponerad av apples förmåga att hålla uppe marginalerna så här långt. Men det kommer också att ta slut förr eller senare.

Det är ingenting konstigt med att smartphones följer samma kurva som all produktutveckling. Det är numera en mogen marknad. Vem byter dator varje år? Det är snarare väldigt sunt att telefonerna håller längre och längre.

Det finns ingen marknad som växer i all oändlighet. Att kvartalskapitalismen fokuserar evig tillväxt är en anomali.

Vi ska också komma ihåg att telefonen går att använda som tidigare. Det är bara batterihälsa som inte är aktiverat och det har jag också full förståelse för

Ibland så tar synkningen väldigt lång tid. Jag har varit med om liknande situationer själv.

Bra att det löste sig

Ursprungligen av Laserturken:

"skydda kunderna från skadade eller batterier med dålig kvalité".

"Samtidigt säger bolaget att funktionsmässigt påverkar det inte batteriet utan det är bara informationen om batteriet som vi inte ser. "

På vilket sätt skyddar det här mig om batteri hälsan visas eller ej?
Vad är poängen med det här?

Kanske inte skydda dig men skydda Apple. Om du byter batteri hos en tredjepart och batteriet exploderar så tänker inte Apple ta skulden för det. Vilket känns rimligt.

Litium-Jon batterier är inte att leka med. Tänk bara på vad Samsung råkade ut för

Även androidfolk håller med om detta
https://www.androidcentral.com/right-repair-apple-liability-samsung-note-7

De kom samtidigt. Och den 20/9 kommer nog den officiella releasen

Ursprungligen av Laserturken:

Max pro? Pro max?
Max står väl för största storleken, för jag antar de släpper de i två storlekar.

Hur ska man då vet vilken som vilken om båda heter pro eller kommer den mindre modellen bara heta iPhone 11?

Vi lär i alla fall se skillnaden

Någon form av markör för att identifiera storleken kommer givetvis att finnas. De kan alltid lägga till skärmstorleken för att enkelt skilja modellerna åt

Men vi får veta den 10/9...

Nu däremot finns nya developer betor ute för iPad, iPhone och watch

Som någon påpekade. Detta är standardåtgärd för produkter med återkallade li-jo batterier så det är ingenting konstigt