Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
galveston

galveston

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2007-06-11
  • Senast aktiv 2020-01-06
  • Antal inlägg 40

Foruminlägg

De senaste inläggen galveston har skrivit i forumet.

Fattar inte vad problemet egentligen bestod i men lösningen fungerade utmärkt, tack!

Någon som kan rekommendera en sajt för att köpa stock video? Googlat lite men verkar inte hitta någon som står ut. Istockphotos har lite men jag vill gärna se lite fler alternativ.

Jag är på jakt efter "videoeffekter" inte nyhetsvideo etc, närmare bestämt letar jag efter en kamerasvepning förbi en vägg med högtalare som pumpar.

Ursprungligen av The_Morgue:

Någon som har länk till Ziphone 2.3 för nerladdning?
Hittar bara 2.4 på Zibris blogg men den har ju inget GUI för Windows och jag är inte så haj på det här med commando sättet att köra det på.

Nej det är inte jag heller men du väljer att klicka på någon av .bat filerna i mappen för 2.4 så startar den exe filen på rätt sätt. Välj FULL AUTOMATIC eller FULL AUTOMATIC(NO UNLOCK) beroende vilken version av iPhone du har.

Jag hade en 1.1.2. OOB och valde FULL AUTOMATIC, det är det enda du behöver göra förutom att vänta på den, tar ca 5 minuter.

Tack, ska kolla lite på iClarified, det verkar ju ganska enkelt (om jag sätter mig på en PC) annars kanske jag hör av mig till dig Plizzo.

En kompis svärmor(!) har skaffat en iPhone som hon vill kunna använda. Jag har själv en 1.1.1, och det var därför jag blev tillfrågad, men jag har inte själv brytt mig om att fippla med min egen då jag är osäker på alla guider etc.

Finns det någon, som mot ersättning såklart, är villig att fixa till denna 1.1.2 så att hon kan använda den? Dvs låsa upp, jailbreaka, installera Swephone, uppdatera till 1.1.2 eller 1.1.3 etc.

Den har serienr: 7*746 så jag har konstaterat att det är en 1.1.2.

Förstår att det inte går att lämna några garantier etc. Ersättningen får väl diskuteras. Telefonen finns i Stockholm city.

Inte testat ännu men denna låter intressant, inte med på om det var detta du ville göra dock

syncOtunes

Samma problem här. Ljudet har kommit och gått senaste dygnet, just nu fungerar det. Alla ljud (musik, ljudeffekter, lås på/av etc) fungerar med headphones i men inte när jag plockar ut dem. Fattade inte vad det beror på. Inga direkta ledtrådar heller

Någon som vet om man kan exportera skräppostadresserna som sparats/byggts upp i Mail?

Jag tänkte jag skulle ladda upp dessa till min epostservers "black-list" för att försöka minska spammet redan där. Dessutom för att minska antalet spammail som kommer till in iPhone i och med att det inte finns ett spamfilter där.

Ursprungligen av nicklas_718:

galveston, återkom gärna med mer info om vad du tyckte om ljudet. Funderar själv på att göra samma sak.

Tyckte först att ljudet var svagare från den luren som hade micken men efter ha bytt fram och tillbaka är det nog bara inbillning. Kanske inte riktigt samma fyllighet som i iPod men det beror ju inte på lurarna - ska se om lite equalizerinställningar hjälper.

Några tips:

  • Kosslurarna särar du lätt med en kökskniv

  • iPhone lurarna särade jag på med lite våld men spara så mycket du kan på kablarna, speciellt den med micken känns ganska kort redan från början.

  • Trådarna är väldigt tunna så se upp, jag skalade försiktigt höljet med ett rakblad. Dra inte för mycket i kabeln, trådarna kan "förskjutas".

  • De små vita plupparna som ska hindra att kabeln böjs för mycket är lite för trånga för iPhonekabeln som är lite grövre än Kosskablarna. Jag tog en lite grövre spik och tyckte igenom plupparna och snurrade lite innan jag snabbt trädde igenom iPhonekabeln - då gick det lätt.

  • Den "tredje tråden" förbryllade lite men klippte bort den. Se om du fattar vad den gör där.

Lycka till!

Ursprungligen av frazze:

J2ME...

och för de som inte fattar det kanske man ska förklara att det betyder att det är en Java-applikation vilken man inte kan installera på iPhone.

Verkar fungera om man ska lite på den här sidan. Dock inte reggat mig för att ladda ner eller utforskat mera http://monsterandfriends.com/?q=node/50 och http://hardware.slashdot.org/article.pl?sid=07/12/13/2316221

Ok, så den vänstra är högtalare och den högra är mikrofonen alltså. Trodde bägge var högtalare och att mikrofonen var dolt på något sätt. Ok kräm i högtalaren ändå.

Jag får ljud bara i vänstra högtalaren när jag tex spelar upp musik från itunes i högtalarläget. Är det bara monoljud som standard ut i iPhone eller har jag fel på min iPhone? Något som vet?

Ursprungligen av galveston:

Och här är en svensk bild-för-bild som jag inte tror jag sett på forumet innan:

http://www.mobilkoll.se/2007/11/10/iphone-gds-nar-lurarna-gett-upp

Och nu har jag gjort detsamma. Lödkolv var inget jag hade hemma men finns på Clas Ohlson för 98kr och lödtenn för 35kr. En mysko "tredje kabel" på hörlursidan förbryllade men de användes inte på applelurarna heller så jag bra klippte av den. Knappen på micken fungerade inte först men efter en stund, kanske lite glapp. Känns som ljudet inte är 100% men jag har inte lyssnat så mycket ännu.

Och här är en svensk bild-för-bild som jag inte tror jag sett på forumet innan:

http://www.mobilkoll.se/2007/11/10/iphone-gds-nar-lurarna-gett-upp