Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
monkeystrike

monkeystrike

Medlem
  • Plats International user
  • Registrerad 2005-10-02
  • Senast aktiv 2010-09-06
  • Antal inlägg 93

Foruminlägg

De senaste inläggen monkeystrike har skrivit i forumet.

Tack för alla svar.

Hittade denhär: USB LJUDKORT / HEADSET-ADAPTER 2X3.5MM - Specifikationer

Å ännu bättre denhär: http://www.dustinhome.se/pd_5010384250.aspx

Tror ni man kan skifta mellan dessa och datorns högtalare?

Verkar bara vara möjligt att lyssna på högtalarna när hörlurar är urpluggade. Lite jobbigt att hoppa in bakom datorn varje gång hörlurar ska kopplas in och ur. Hade varit skönt att slippa detta nu när vi lever på 2010talet å allt! Är detta möjligt?

Ska skriva ut några veckors planering svart på vitt och har gjort planeringen i iCal. Ska skriva ut i veckovy. Problemet: Klockslagen för aktiviteterna visas ej på utskriften, de visas dock i iCal på skärm och dessutom på alla andra vyer (dag, månad) förutom just veckovy.

Hur fixar man detta? Tacksam för all hjälp!

Hehe.... ja... den efterfrågade funktionen gäller främst spel. Vill kunna få ner fönstret snabbt när det är effektivt arbete som gäller. Ingen oro, jag förvaltar inga offentliga medel!

Hej,

Finns det ett kortkommando eller dyl. i osx för att öppna ett program, som vanligtvis öppnas i helskärm, i "halvskärm"?

Tack på förhand!

ja satan. partyblandningen är tillräckligt nära min idé. tack för tips

@taz: kan inte men nu vill jag lära mig.... tacksam för all hjälp!

@mija: ska kolla tack för tipset

en funktion som jag kunnat ge mina händer för:

kösystem i itunes: när man lyssnar på någon fin låt och plötsligt inser vilken låt som måste följa. då skulle man kunna ctrlklicka låten och välja någon i stil med "ställ i kö".

jag vet att man visserligen kan göra något liknande med spellistor men fördelar med dethär kösystemet är att man kan, icke-förstörande, improvisera i redan stora och välsorterade spellistor (alltså kan man t.ex. kombinera datorns shuffle med sina egna infall).

kan det kanske vara så att denne kim pihl menar att OM det börjar dyka upp virus till mac så har osx svårare att skydda sig mot dem jämfört med windows??

ok men ifall det dök upp virus till mac.. går man säker ändå?

hehe liten detalj bara:

fick utskicket från 99.se i morse ang de nya macbookmodellerna, men p.g.a viss morgontrötthet trodde jag det var reklamutskick från apple. tyckte nog att de misslyckats en aning med säljande formuleringar: "Den som förväntade sig en revolutionerande ny MacBook Pro blev nog besviken idag för det var inte jättemycket som förbättrats" eller varför inte "Intressant är också att fjärrkontrollen Apple Remote numera inte ingår i priset utan kostar 169 kr extra. Snålt!"

stark öppning!

oj! hoppas hoppas....

har haft funderingar på att uppdatera mig till en macbook, sitter på en en gammal powerbook. men vill inte köpa en nu om det dyker upp en ny om några månader:'( så min undran är: tror någon att det kommer en ny macbook snart och när isf?

är lite trött på min fjuttiga 60gb hårddisk i min powerbook (2,5 år gammal). undrar om man kan få den utbytt mot större hd någonstans i göteborg!

tacksam för alla tips