jacobstrand

jacobstrand

Medlem
  • Plats Lund
  • Registrerad 2005-09-10
  • Senast aktiv 2019-06-15
  • Antal inlägg 13

Foruminlägg

De senaste inläggen jacobstrand har skrivit i forumet.

1

Hej!

Nu är jag så trött på att slåss med synkningen av telefonen med min iMac. Har två problem:

Det första är ett litet men ack så irriterande problem. Använder Feisars plugin till min SE C702 från min iMac för att synka kalender och kontakter. Grejen är att om jag ändrar i en kontakt på datorn o sen blåtandar över den via iSync så envisas den med att lägga till ett bindestreck efter kontaktnamnet, dock bara om det är ett förnamn i namnet.

Vidare har jag vid olika tillfällen försökt skicka bilder via blåtand från mobilen till datorn. Då vägrar mobilen att ansluta till datorn, den påstår att "anslutningen via bluetooth misslyckades". Har en kompis som har samma problem med sin MBP och Samsunglur, så felet verkar inte vara Sony Ericssons...

Någon som varit med om samma problem?

Tack på förhand!

/Jacob

Hej,

Har precis uppgraderat till Leopard och vill gärna använda mina SE HBH-DS200 för lite musiklyssnade a2dp-style. Inställning mm fungerade utmärkt, dock gör det burkiga ljudet (som ngn sade i en annan tråd, videosamtalskvalitet) till en inte vidare skoj upplevelse. Någon som har koll? Tack!

Vad märkligt. Utan att ha gjort ngt överhuvud taget har Safari börjat anpassa bilderna automatiskt. Det enda jag kan tänka mig påverka är de senaste programuppdateringarna häromdan (grafik för imac och iphoto). Men de borde väl inte bry sig om Safaris bildhantering? Aja, jag är nöjd och glad =).

Typ ett sådant program jag letade efter. Tack!

Jag skulle gänra vilja att mina bokmärken synkas mellan Safari och Firefox automatiskt. Finns det ngt sätt att göra detta utan allt för mycket knackande i Terminalen?

Tack på förhand,

Jacob

Tjena,

Har lite funderingar på OSX á la Touch. Har märkt att när jag surfar t ex med två flikar på Touchen så "kastar" den ut mig från Safari lite då och då, dvs går tillbaka till menyn. Händer också när jag scrollar i sidor som inte laddat färdigt. Grymt störigt när den nu inte orkar rita upp sidorna lika snabbt som en dator. Dessutom kastar den ut mig om jag lyssnar på musik samtidigt som jag surfar. Tycker den borde palla lite mulittasking om det nu sitter en 800mhz-processor i den... (http://macworld.idg.se/2.1038/1.113159)

Någon mer som har märkt ovan beskrivna?

Jacob

Ok. Får testa det. Tack!

Sorry, finns inte. Jag får bara alternativen spara bild på skrivbordet, lägg till i iphoto, kopiera bildadress och kopiera bild...

Tjena,

I Firefox och IE anpassas stora bilder så att de passar i fönstret. Men Safari verkar inte vilja göra det? Någon som vet? Kan man ordna det?

Tack!

Jacob

Gå in på iphoto och tryck på knappen spela (nere i högra hörnet), där finns inställningar för iaf bilderna i front row.

Kan verkligen rekommendera www.zedge.net. Där finns teman, bakgrunder mm till i princip alla mobiler. Måste bli medlem (gratis) dock. En stor fördel är att du kan spara dina teman och sedan föra över dem till mobilen via sladd/blåtand. Så slipper man surfa på mobilen... För just k610:an funkar k608:ans teman utmärkt, har själv en k610.

1