Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
iSvenne

iSvenne

Medlem
  • Plats Kalmar
  • Sysselsättning Pluggar Media Management i Kalmar. Har ägt mac sedan 2002 och använt mac sedan 2000. Gör det mesta på Macen, en utmärkt persondator med ypperligt operativsystem. Kom in på Mac genom mitt intresse för musikproduktion som jag använder min Mac till.
  • Registrerad 2005-04-15
  • Senast aktiv 2007-04-21
  • Antal inlägg 9

Foruminlägg

De senaste inläggen iSvenne har skrivit i forumet.

1

Jag kan tänka mig att ett apple-center i sydostregionen skulle vara fullt möjligt. Vet inte hur det är i Växjö? Kalmar är ett bra alternativ, kan ju dra folk från Karlskrona, Växjö, Oskarshamn, Öland mm. Studerar själv i Kalmar och gör allt för att få över fler på macsidan... det går dock lite trögt.

Var inne på PC-city förra veckan och det är trevligt med en återförsäljare av Mac i Jkpg. Verkar vara hyfsat kunnig personal och så har de serviccenter också. Vet dock inte omde utför Mac-reparationer där på plats...

Tror att Office på Flottiljvägen säljer Mac. De är i alla fall auktoriserat servicecenter.

Jag har liknande problem. Tycker ljudet är mer störande än vad apple borde tillåta även om den låter mindre än min gamla G4:a. Ett lågt intensivt "wrrrrrrrrrrrr" som ibland ökar i styrka när processorn uppgraderas. Ingen som vet om Apple kommenterat det?

1