Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.
Jürgen B

Jürgen B

Medlem
  • Plats Stockholm
  • Registrerad 2001-05-16
  • Senast aktiv 2010-10-07
  • Antal inlägg 3387

Foruminlägg

De senaste inläggen Jürgen B har skrivit i forumet.

2000 per år? www.cingular.com, dom har priser från 29.99 o uppåt typ, skulle snarare säga 500 per år el nått kanske. Vad gäller rubriken i sig, o nej dumma Apple ska dom göra vinst också åh nej vad elakt o fy o skäms.. man blir så trött på pajaser till journalister som försöker göra sig ett scoop på vilken artikel som helst. O nu har Fadde bytt till gangster stil o nu är Apple dumma osv.

Fö har det väl varit kännt länge att Apple har gjort 50%-iga vinster på ipoddarna, åtminstonde för några år sedan när minin lanserades osv. Säkert något pressat idag MEN med deras kvantiter så har dom BRA marginaler, inget snack om den saken. Inte för inte som aktien stiger, o vem bryr sig om vinsten per enhet är så hög när alla ändå köper produkten? Som någon sa ovan, ja tänk om pajasjournalisterna fick reda på vad marginalerna på kläder är, åh fy H&M vad dumma ni är, ni borde sälja kläderna gratis, el ge oss konsumenter betalt då för alla överpriser.

Är detta dyrt tycker ni?
LG's PRADA lur ser ju ut att komma med följande specar och pris;

Kortfattat, något mindre i storlek, mindre tekniska revolutioner samt högre pris á 778 dollar, då har man inget lagringsminne o tala om, tri-band och andra mindre balla saker..

http://www.engadget.com/2007/01/18/lgs-ke850-prada-official-iphone-says-wha/

Undra om Apple Store blir belamrad imorgon kväll..

Jag skulle då inte vilja titta på en film i det där formatet..

Däremot, kan jag tänka mig att prylen kan vara rätt fiffig om man vill kolla på videoklipp lite snabbt o enkelt.. men nja.. ja vet inte ja..

Apropå sunkiga fickminnen..

The Voice Recorder FAQ provides recording specifications for the iPod Accessory:

Monaural (mono), 16-bit audio at 8KHz

Visst räcker ju för voice - men iaf..

Helt riktigt..

Det är ju en vanlig 3,5mm plug - men då stödet verkar sträcka sig till MONO och inspelning i .wav? (läste jag någonstans i en liknande tråd på 99mac) så är det ju helt åt h-e...

Men som sagt, stödet finns ju där i iPoden.. när skall det bli "officiellt" och användbart?

Jag behöver kunna spela in timmar oavbrutet och i stereo samt CD kvalitet.
Sen om dom skulle kunna ha en inbyggd encoder för direktinspelning i MP3/AAC skulle jag inte tacka nej, MEN det är föga troligt att den finessen redan finns inbyggd i dagens iPoddar. Men uppenbarligen går det att spela in i .wav (troligen även i .aif). MEN 2 det är ju egentligen samma funktion som redan funnits - det där med att man kunde spela in 6s i mono via vänster hörlurssnäcka via lite "service menyer" på sin iPod. Det enda som skett nu är att den möjligheten har flyttats fram ur skumrasket men fortfarande bara i mono.

Det enklaste är ju att uppdatera till nya iPod firmwaren och helt enkelt stoppa in en line in el varför inte dra in en mikrofon. Vad som skulle kunna hända då är att den inte "upptäcks" av iPoden och således vill den inte börja spela in el så går det bra.. frågan är då om det blir mono el stereo o om det går o välja kvalitet.

Med inspelat tal klarar man sig ju med MONO samt ganska låga bitrates..

Borde inte Belkin eller Griffin kunna göra en Line-In recorder ?

Jag vill ha en sån, då köper jag en iPod direkt..

Jo för då kan man ju beställa allt från utlandet men inom EU så slipper man moms/tull/skatt osv.. o samtidigt dör försäljningen i Sverige.

Läser man texten så ser man dock att dom först skriver att det innefattar hårddiskar o några rader längre ned att "det står inget om hårddiskar.." hehe

HTTP = 80
Så var det klart..

Menar du vilken port som används för streaming kanske?
Isåfall kan det vara 80 (för HTTP streaming, dvs typ faststart) medan RTSP (äkta streaming) använder sig av 8000 o uppåt..

Det här med momsen, är det inte så att man ska betala momsen i det land en vara köps inom EU numera. Det var en av reformerna som genomfördes för några år sen vill jag minnas, just för att slippa momsfusk o dyl. Men om du får dom att dra av momsen åt dig i UK så är det ju bara o tacka o ta emot..

Återkom gärna med om det höll el ej

Är väl inget o vara nervös för, du har ju bara tagit din iPod på en resa till USA o tillbaks inte sant

Är inte detta 15e inlägget om samma sak, man tjänar inget på att konvertera sin mp3 samling till AAC annat än utrymme, man får ju inte bättre kvalitet utan sämre då man kör förstörande kompression (AAC) på redan förstörande kompression (mp3).

Låt era mp3or va och använd istället AAC för framtida konverteringar..

Ja precis, o dom du tankar ner från Music Store heter m4p.
Så ska vi snacka filändelser el ska vi prata namn är frågan. Snabbt sammanfattad.
Jag menar så vi alla förstår varandra framöver.