Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Så ser Airpods innanmäte ut

Reparationssajten Ifixit har öppnat Apples trådlösa hörlurar Airpods för att ta reda på vad som finns därinne. Processen innebar att ta sig igenom en mängd lim.

Strax efter att en ny Apple-produkt kommer ut på marknaden brukar reperationssajten #Ifixit publicera en artikel och video när de plockar isär produkten och granskar komponenterna. Tidigare i höstas visade Ifixit de stora skillnaderna mellan en 13-tums Macbook Pro med och utan Touch Bar.

Nu har det blivit dags för de trådlösa hörlurarna Airpods att granskas i sömmarna. #AirPods presenterades tillsammans med Iphone 7 och 7 Plus under Apples event i september. Efter några förseningar blev hörlurarna tillgängliga i butik i början av förra veckan.

Ifixit öppnade både hörlurarna och förvaringslådan som även fungerar som en dockningsstation. Efter att försökt öppna lurarna med hjälp av värme tog Ifixit till skalpellen för att komma in i lurarna. #Apple har fått plats med mycket på den lilla ytan och de långa stavarna är inte bara till för att skapa en bra tyngd och balans utan innehåller även lurarnas antenn för att optimera mottagningen.

Främst kommer Ifixit fram till är att det är i princip omöjligt att öppna upp lurarna och asken utan att förstöra dem. Alla delar sitter fast med hjälp av lim och de fick skära upp lurarna och asken för att kunna se vad som gömmer sig innanför skalet. Således är hörlurarna omöjliga att preparera om något skulle gå sönder. Ifixit använder sig av en skala från noll till tio över hur lätta produkterna är att reparera, där noll är omöjliga och tio är lätt som en plätt. AirPods-hörlurarna får alltså en nolla på denna skala.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.