Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Pebbles tredje Kickstarter-projekt över

Pebbles senaste Kickstarter-kampanj är nu avslutad. Närmare 70 000 personer bidrog med 12,8 miljoner dollar som går till två nya klockor och den kroppsburna enheten Core.

Tre gånger nu har #Pebble valt att lansera nya produkter via finansieringssajten Kickstarter. För några år sedan slog de rekord när de samlade in lite över 10 miljoner dollar. Efterföljaren Pebble Time samlade in ännu mer – hela 20,3 miljoner dollar samlades in av personer sugna på att vara bland de första att lägga händerna på den nya klockan.

Intresset för det tredje projektet har varit något svalare. Den här gången slogs inga nya rekord, även om företaget fick in betydligt mer än vad de satt som mål. Projektet är nu avslutat och omkring 67 000 personer har tillsammans bidragit med 12,8 miljoner dollar för att beställa klockorna Pebble 2, Pebble Time 2 och den nya kroppsburna enheten Pebble Core.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.