Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple + IBM

Apple släpper Applecare för företag

Tillsammans med IBM satsar Apple på att få företag att använda fler IOS-enheter i sina verksamheter. Apples del i samarbetet handlar om att erbjuda Applecare för företag som nu fått egna supportsidor på nätet.

I somras meddelade #Apple och #IBM att de inleder ett samarbete för att nå ut med IOS-enheter till företag. IBM ska ta fram appar och sälja enheter, medan Apple bidrar med ett #Applecare-avtal för företag. De första apparna ska vara redo nu under hösten, medan fler kommer nästa år.

Nu har Apple släppt en webbsida med detaljer om Applecare-avtalet vilket kan tyda på att företagens samarbete snart kommer att ta fart. Enligt informationen på webbsidan kommer företag att få en personlig kontakt på Apple. Viktiga supportärenden ska besvaras inom en timme och telefonsupport ska finnas tillgänglig dygnet runt.

Kunder kommer att kunna få reparationshjälp på plats hos sig och trasiga enheter ska vanligtvis bytas ut redan nästa dag. Webbsidan avslutar med att be intresserade företag att kontakta sin Apple- eller IBM-kontakt för en offert.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.