Apple släpper Applecare för företag

Tillsammans med IBM satsar Apple på att få företag att använda fler IOS-enheter i sina verksamheter. Apples del i samarbetet handlar om att erbjuda Applecare för företag som nu fått egna supportsidor på nätet.

I somras meddelade #Apple och #IBM att de inleder ett samarbete för att nå ut med IOS-enheter till företag. IBM ska ta fram appar och sälja enheter, medan Apple bidrar med ett #Applecare-avtal för företag. De första apparna ska vara redo nu under hösten, medan fler kommer nästa år.

Nu har Apple släppt en webbsida med detaljer om Applecare-avtalet vilket kan tyda på att företagens samarbete snart kommer att ta fart. Enligt informationen på webbsidan kommer företag att få en personlig kontakt på Apple. Viktiga supportärenden ska besvaras inom en timme och telefonsupport ska finnas tillgänglig dygnet runt.

Kunder kommer att kunna få reparationshjälp på plats hos sig och trasiga enheter ska vanligtvis bytas ut redan nästa dag. Webbsidan avslutar med att be intresserade företag att kontakta sin Apple- eller IBM-kontakt för en offert.