Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Anrik plats för Apples evenemang 9 september

Apple har bekräftat ett evenemang den 9 september som kommer att hållas i Flint Center i Cupertino, där företaget hållit tre spännande produktlanseringar tidigare.

Flint Center for the Performing Arts i Cupertino kommer att vara lokalen när Apple håller sitt evenemang den 9 september i år. Enligt uppgift kommer både #Iphone 6 och den mystiska produkten #Iwatch att lanseras.

Spännande är att Flint Center har använts vid tre tidigare Apple-presentationer, där åtminstone två stycken varit riktiga milstolpar i företagets historia. 1984 introcucerade Steve Jobs den första Macintosh där inför en imponerad publik av Apples aktieägare.

1998 hölls också ett välkänt evenemang i Flint Center. Det var kort tid efter att Steve Jobs hade återvänt till Apple, och det som visades upp då var inget annat än den första modellen av Imac. Tredje och hittills sista gången Apple höll hov i Flint Center var 1999, när SE-versionen av Imac introducerades.

Värt att nämna är också webbplatsen för Flint Center for the Performing Arts, som av utseendet att döma inte har uppdaterats sedan just 1999, när Apple höll sitt senaste evenemang här.

Mystisk byggnad

Apple har inför evenemanget uppfört en stor konstruktion bakom huvudbyggnaden vid Flint Center, som enligt 9to5mac är tre våningar hög. Det är inte känt om den nya byggnaden enbart kommer att användas som scen för själva evenemanget, eller om Apple dessutom planerar andra saker så som ett område där inbjudna gäster kan prova de nya produkterna efteråt.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.