Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple bjuder in till fest den 9 september

Färska rykten om nästa Apple-evenemang visar sig pricka rätt – i alla fall när det gäller datumet. Den 9 september bjuder företaget in till nyhetsvaka Cupertino.

Hösten är i antågande och med den ett efterlängtat Apple-evenemang. Nu visar sig senaste omgången viskningar stämma utmärkt – den 9 september är datumet att ringa in i kalendern.

Förutom dagen i sig är detaljerna dock höljda i dunkel. Apples inbjudan är i känd stil kryptisk, endast kryddad med underrubriken "Wish we could say more" . Tidigare uppgifter talar dock om både #Iphone 6 och smarta klockan #Iwatch.

Den sistnämnda har funnits på rykteslistorna under flera år, men är inför årets evenemang mer omtalad än någonsin. Klockan tros integrera med #IOS 8 bland annat genom ramverken Healthkit och Homekit som Apple tidigare visat upp.

Apples evenemang drar igång vid 10:00 lokal tid, vilket innebär klockan 19:00 här i Sverige. Lokalen är Flint Center for the Performing Arts i företagets hemstad Cupertino. Huruvida presentationen kommer att direktsändas till Apple TV och andra enheter är ännu okänt.

Kommentarer
12 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.