iPhones är de bäst säljande begagnade telefonerna

Intresset för att köpa gamla telefoner ökar och det är iPhone flest vill ha - såklart.

Det är företaget Swappie som tillsammans med Novus har gjort en undersökning om vilka som kan tänka sig att köpa begagnade telefoner. Det är många, en tredjedel kan tänka sig att köpa begagnat om de är renoverade och helst kommer med garanti. 36 procent vägrar och köper mycket hellre en ny telefon i fysisk butik och då tillsammans med abonnemang.

De absolut bäst säljande telefonerna är från Apple och det är något fler kvinnor än män som köper begagnade iPhones - medans män dominerar när det kommer till begagnade Android-lurar. Bland de som vill köpa begagnat så är den priset priset som spelar in samt för att spara på miljön.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Swappie.

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
3 svar

Med nya iMac lanserade Apple ett nytt Magic Keyboard med Touch ID och nu går det att köpa löst.

Att ha ren och fräsch luft hemma blir allt mer populärt och idag visar IKEA upp sin senaste serie som heter STARKVIND.

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.