Spotify får egen röststyrning

I stället för att ge stöd för Siri och andra röstassistenter så verkar Spotify gå sin egna väg med en egen lösning.

I skrivande stund håller Spotify på att rulla ut sin alldeles egna röstassistent "Hey Spotify". Röstassistenten fungerar enbart när appen är öppen och vi kan be den digitala assistenten spela en specifik spellista, låt eller album. Gissningsvis så har detta att göra med deras hårdvara "Car Thing" som verkar vara på ingång som vi skrev om igår.

Vi har själva inte fått uppdateringen ännu men du kan bege dig in i inställningar i appen och se om du har ett röstalternativ att aktivera där.

Källa & Bilder: GSMarena

Skriven av Marcus Attefors

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.