Spotifys Car Thing dyker upp i FCC-ansökan

Sedan Spotify avslöjade att de skulle börja testa sin ”Car Thing” för två år sedan har lite hörts om den - men nu har den dykt upp på allvar.

Car Thing ska vara en smidig liten skärm helt dedikerad till Spotify som kopplar upp sig med Bluetooth i ens bil. Om det stora rullhjulet är till för byte av låt eller intern volym är osäkert. Den kommer drivas med hjälp av 12V-uttaget i bilen och det har dykt upp flera illustrationer hur den kan fästas i fläkt eller på fönsterrutan. Efter en godkänd ansökan i det amerikanska FCC kan ett släpp vara nära.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

På tisdag är det dags för Apple-event och ett nytt rykte har dykt upp till ytan och vi kanske får se lite mer hårdvara än vad vi först trott.

Vi har inte blivit helt bortskämda med MagSafe-tillbehör men nu börjar tillverkare sakta men säkert släppa nya produkter.

iPhone 13 eller iPhone 12S som troligtvis lanseras till hösten verkar få små förändringar och senaste konceptbilder visar att kameramodulen förändras.

Nya skal och band för Apple Watch kan vara en del av Apples släpp som sker i samband av nästa veckas event.

Nästa vecka är det äntligen dags för Apple-event igen och nu ryktas det om att vi kommer få se en ny Apple Pencil.

Apple Pay har funnit i Sverige ett bra tag nu men vissa banker har tagit längre tid på sig än andra men nu är det dags för Skandia.