Gurman: Inget event eller AirTags den 16:e mars

Mark Gurman är en av de mest pålitliga källorna när det kommer till rykten kring Apple och nu har han sagt sitt om senaste ryktena för ett event den 16:e mars.

Rykten om att Apple planerar ett event den 16:e mars dök upp för bara ett par dagar sedan och nu går pålitlige Mark Gurman ut och säger att detta inte stämmer. Enligt Gurman finns det inget planerat event och han skriver även att inga AirTags är planerat att släppa just detta datum. Men även om det inte är just den 16:e mars så finns det fortfarande chans att ett event blir av någon gång under den månaden eller åtminstone att nya produkter rullas ut på Apples hemsida.

Via: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
8 svar

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.