Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Den 16 mars är det dags för Apple-event

Nu har det gått ett tag sedan Apple höll låda men enligt de senaste ryktena är det dags nu i mars.

Det är den koreanska sidan Economic Daily News som rapporterar att den 16 mars kommer Apple hålla låda igen. På eventet förväntas Apple visa upp nya iPad Pro som ryktas komma med en mini-LED-skärm samt en uppdaterad version av iPad Mini. Ryktena om hur den skall se ut är delade då vissa tror att den kommer få samma design som iPad Air/Pro med minimala kanter medans vissa andra säger att den kommer bibehålla samma design som den har idag fast med lite mindre kanter.

Även AirTags förväntas visas upp på eventet men med tanke på hur länge vi har väntat så kanske vi får vänta ett tag till, men vem vet. Oavsett vad så är ett mars-event inget ovanligt då Apple förra året visade upp nya iPad-modeller den 18 mars 2020.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via Cult of Mac

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.