Rykte: Den 16 mars är det dags för Apple-event

Nu har det gått ett tag sedan Apple höll låda men enligt de senaste ryktena är det dags nu i mars.

Det är den koreanska sidan Economic Daily News som rapporterar att den 16 mars kommer Apple hålla låda igen. På eventet förväntas Apple visa upp nya iPad Pro som ryktas komma med en mini-LED-skärm samt en uppdaterad version av iPad Mini. Ryktena om hur den skall se ut är delade då vissa tror att den kommer få samma design som iPad Air/Pro med minimala kanter medans vissa andra säger att den kommer bibehålla samma design som den har idag fast med lite mindre kanter.

Även AirTags förväntas visas upp på eventet men med tanke på hur länge vi har väntat så kanske vi får vänta ett tag till, men vem vet. Oavsett vad så är ett mars-event inget ovanligt då Apple förra året visade upp nya iPad-modeller den 18 mars 2020.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via Cult of Mac

Skriven av Marcus Attefors

Att ladda våra hörlurar och telefoner kabelfritt börjar bli allt mer utbrett och idag tar vi en titt på Base Station Pro från Nomad.

SkullCandy har släppt ett par hörlurar i budgetklassen som innehåller det mesta som finns i dyrare klasser. Vi tar oss en titt om de kan leverera vad de lovar.

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.