Rykte: Den 16 mars är det dags för Apple-event

Nu har det gått ett tag sedan Apple höll låda men enligt de senaste ryktena är det dags nu i mars.

Det är den koreanska sidan Economic Daily News som rapporterar att den 16 mars kommer Apple hålla låda igen. På eventet förväntas Apple visa upp nya iPad Pro som ryktas komma med en mini-LED-skärm samt en uppdaterad version av iPad Mini. Ryktena om hur den skall se ut är delade då vissa tror att den kommer få samma design som iPad Air/Pro med minimala kanter medans vissa andra säger att den kommer bibehålla samma design som den har idag fast med lite mindre kanter.

Även AirTags förväntas visas upp på eventet men med tanke på hur länge vi har väntat så kanske vi får vänta ett tag till, men vem vet. Oavsett vad så är ett mars-event inget ovanligt då Apple förra året visade upp nya iPad-modeller den 18 mars 2020.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via Cult of Mac

Skriven av Marcus Attefors

För alla som vill ta med sina äldre högtalaranläggningar in i teknikens nutid kan Belkin snart ha en lösning för att göra dem kompatibla med AirPlay 2.

Skärmkanter krymper och skärmstorlek växer tillsammans med ny skärmteknik är några av nyheterna som förväntas komma med de nya modellerna.

Signify har uppdaterat sin populära fjärrkontroll som är utplacerade i många hem och vars jobb är att styra vår belysning.

Spotify har sedan urminnes tider känns det som ett gratisalternativ där du kan lyssna på musik men med reklaminslag.

Med macOS 10.14 fick vi möjligheten att aktivera automatisk växling mellan ljust och mörkt läge på vår Mac, men nu finns en app som tar det steget längre.

Då var det torsdag igen och det betyder ett nytt avsnitt av er Apple-doftande podd Macradion.