Analytiker: Försäljningen av iPhone 12 Mini är låg

Förra hösten släppte Apple en telefon som många har velat ha länge - iPhone 12 Mini, men säljer den så bra som alla hade trott?

De senaste åren har många klagat på att telefonerna bara blir större och större och i höstas släppte Apple iPhone 12 Mini. En telefon utan kompromisser men betydligt mindre än de andra telefonerna i iPhone 12-serien. Telefonen har fått fina betyg världen om och även av oss på 99mac, men säljer den så bra som Apple hade hoppats på?

Analysfirman Consumer Intelligence Research Partners har tittat på försäljningen i USA och i oktober och november så stod iPhone 12 Mini endast för sex procent. De skriver i sin rapport att det kan bero på att Apple för inte allt för länge sedan släppte iPhone SE och att många fyllde sina behov med den och inte känner för att uppgradera. De tog även en titt på hela iPhone 12-serien och under samma period stod telefonerna för 76 procent av den totala försäljningen av telefoner hos Apple. Den bäst säljande modellen var iPhone 12 som stod för 27 procent.

Missa inte heller våra recensioner av iPhone 12-serien och glöm inte heller att prenumerera på vår YouTube-kanal.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
16 svar

Både Apple och Facebook har släppt sina kvartalsrapporter och den sistnämnda hade en hel del att säga om kommande uppdateringen av iOS 14.

MagSafe är framtiden enligt oss på redaktionen och allt fler bolag börjar nu släppa MagSafe-tillbehör som vi kan ha till vår iPhone.

Då var det dags för ett rykande färskt avsnitt av Macradion och idag bjuds det på ett lite annorlunda samtalsämne.

De som årligen säger att "Apple is doomed" får försöka igen nästa kvartal för Apple visar upp redordsiffror ännu en gång.

Det kanske känns som att iOS 14 nyss kom men i sommar är det dags för WWDC och då skall iOS 15 visas upp för allmänheten.

Är du plågad dag ut och dag in för att din arbetsgivare gav dig en Windows-maskin? Livet kan bli lite lättare snart.