Rykte: Nästa Apple TV får A12Z med AAA-spel

Nästa generations Apple TV verkar ge sig in i spelbranschen på allvar om vi ska tro senaste ryktet som menar att den förväntas komma med chippet A12Z.

Enligt återkommande Twitterprofilen Fudge pumpar Apple in stora pengar i spelproduktioner för Apple Arcade. Enligt Fudge är det krävande speltitlar som Apple förväntas släppa i samband med nästa Apple TV som ska få antingen A12X eller A12Z, chippen som sitter i förra respektive senaste generations iPad Pro.

I samma inlägg där spelen jämförs med AAA-titlar (högbudgetproduktioner) som Nintendos Zelda: Breath Of The Wild till Nintendo Switch skriver Fudge att dessa speltitlars minimumkrav kan vara chippet A13 som sitter i nuvarande iPhone 11-serien. Nu när Amazon annonserade sin ingång i spelbranschen med molnspelstjänsten Luna finns det risk att bli en mättad marknad om även Apple ger sig in i branschen på allvar.

Via: 9to5mac
Konceptbild: Fandom
Bild: Nintendo

Kommentarer
2 svar

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie Servant släpptes i november förra året till Apple TV+ och snart är säsong två här.

Apple fortsätter att göra sin streamingtjänst Apple TV+ tillgänglig på fler plattformar och nu hittar den snart in i våra spelkonsoler.

Det är många som i skrivande stund har beta-versionen av iOS 14 på sin mobiltelefon och i den här guiden går vi igenom hur man får in sin säkerhetskopia på sin nya iPhone.

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Macradion och denna vecka är det iPad och iPhone på schemat.

Tom’s Guide testar batteritiden på både iPhone 12 och iPhone 12 Pro och bekräftar det vi redan vet om 5G - att det drar ström.

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.