Rykte: Nästa Apple TV får A12Z med AAA-spel

Nästa generations Apple TV verkar ge sig in i spelbranschen på allvar om vi ska tro senaste ryktet som menar att den förväntas komma med chippet A12Z.

Enligt återkommande Twitterprofilen Fudge pumpar Apple in stora pengar i spelproduktioner för Apple Arcade. Enligt Fudge är det krävande speltitlar som Apple förväntas släppa i samband med nästa Apple TV som ska få antingen A12X eller A12Z, chippen som sitter i förra respektive senaste generations iPad Pro.

I samma inlägg där spelen jämförs med AAA-titlar (högbudgetproduktioner) som Nintendos Zelda: Breath Of The Wild till Nintendo Switch skriver Fudge att dessa speltitlars minimumkrav kan vara chippet A13 som sitter i nuvarande iPhone 11-serien. Nu när Amazon annonserade sin ingång i spelbranschen med molnspelstjänsten Luna finns det risk att bli en mättad marknad om även Apple ger sig in i branschen på allvar.

Via: 9to5mac
Konceptbild: Fandom
Bild: Nintendo

Kommentarer
2 svar

Hur skönt är det inte att få lyssna på en film, favoritpodd eller musik precis innan man somnar? Apple har en lösning så vi inte behöver oroa oss för att ens enhet ska fortsätta spela hela natten.

Att köpa saker på internet och få det hemlevererat är guld värt i dessa Corona-tider men vissa bolag har halkat efter en aning.

The Verge släppte idag bilder på vad de påstår är Sonos kommande högtalare som förväntas visas upp inom kort.

Äntligen dagen före helg och det betyder att det finns ett rykande färskt avsnitt av Macradion.

Kan en ny Apple Pencil vara på gång med en uppdatering av iPad Pro? Det försöker åtminstone den här källan antyda.

Även om Apple alldeles nyligen presenterade en ny version av MagSafe med iPhone 12-serien så verkar det som att ännu en variant kan vara på gång.