En video påstås visa en trådlös laddare från Apple

En video som 9to5mac har fått tag i visar en prototyp som påstås vara en trådlös laddare med magneter i storlek med magnetcirkeln som väntas sitta i iPhone 12.

En video som skickats till 9to5mac påstås visa en prototyp från Apple. Det enda som videon kom med var påståendet att det var en trådlös laddare med magneter, vilket skulle kunna passa till magnetcirkeln det skvallrats om i månader nu. Magnetcirkeln som påståtts sitta i chassit till kommande iPhone 12-modeller som senast nämndes vara just för laddare och skal. Om detta är till en kommande laddare från Apple eller om det är en prototyp som skickas till tredjepartstillverkare avslöjas inte.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Amazon har äntligen öppnat sina dörrar i Sverige och vi passar på att ge intresserade en liten inblick i hur allt startade för Amazon.

iPhone 12 och iPhone 12 Pro är äntligen här med en helt ny design och en bättre insida, nu skall vi se om de var värda väntan.

Giganternas gigant har nu gjort intåg i Sverige och Amazon.se är nu igång lagom till Black Friday.

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Bose Frames Tempo är de snabba brillorna som är här för din löprunda eller cykeltur men frågan är om de är värt det.

Hörlurar är en djungel utan dess like och att välja rätt hörlurar är ganska svårt. Idag skall vi ta en titt på Sonys senaste skapelse Sonys WH-1000XM4.