En video påstås visa en trådlös laddare från Apple

En video som 9to5mac har fått tag i visar en prototyp som påstås vara en trådlös laddare med magneter i storlek med magnetcirkeln som väntas sitta i iPhone 12.

En video som skickats till 9to5mac påstås visa en prototyp från Apple. Det enda som videon kom med var påståendet att det var en trådlös laddare med magneter, vilket skulle kunna passa till magnetcirkeln det skvallrats om i månader nu. Magnetcirkeln som påståtts sitta i chassit till kommande iPhone 12-modeller som senast nämndes vara just för laddare och skal. Om detta är till en kommande laddare från Apple eller om det är en prototyp som skickas till tredjepartstillverkare avslöjas inte.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

I det senaste ryktena påstår den här tidningen veta både vad chippen heter och vilka Mac-datorer de kommer att sitta i.

Bose Frames Tempo är de snabba brillorna som är här för din löprunda eller cykeltur men frågan är om de är värt det.

Hörlurar är en djungel utan dess like och att välja rätt hörlurar är ganska svårt. Idag skall vi ta en titt på Sonys senaste skapelse Sonys WH-1000XM4.

Om du tycker att Apple Pencil är lite för dyr så har du ett nytt alternativ från bolaget Zagg.

Drömmer du om Philips Ambilight men valt fel TV eller har svårt att separeras från din gamla trotjänare? Nu har Philips löst problemet med Hue Gradient Lightstrip så att du kan få synkande ljus från vilken enhet som helst. Vi tar en titt och ser vad den levererar.

För dem som ogillar den välkända stammen på AirPods kan kanske glädjas av att det ryktas om att Apple jobbar på en design utan den.