Rykte: iPhone 12 kommer utrustad med en cirkel av magneter på baksidan

Apple ser ut att ha en helt ny funktion på ingång men det råder lite delade meningar om vad funktionen faktiskt är.

Vad som påstås vara skisser på iPhone 12 visar en mystisk ring av 36 magneter som sitter på telefonens baksida under chassit. Under dessa 36 magneter finns två större magneter och vad detta kan vara råder det delade meningar om. Vissa tror att detta är en del av Apples nya trådlösa laddningsfunktion PowerDrop som låter oss använda telefonens batteri för att ladda upp till exempel våra AirPods.

Vissa andra tror att tror att det handlar om att kunna fästa telefonen i olika vinklar på en trådlös laddare som till exempel i bilen om man har en laddare som inte ligger platt på ett bord. Idag finns det magnetskal att köpa men nu kanske vi får det inbyggt direkt i telefonen istället.

Det spekuleras även att det skall sitta en större magnet i mitten av cirkeln vilket betyder att det totalt är 39 magneter på insidan av chassit i iPhone 12. Oavsett vad så kommer vi få reda på vad den spännande ringen av magneter kommer göra på Apples event som går av stapeln i höst.

Via Feber

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Vi tar en titt på vad vi tror är marknadens billigaste HomeKit-kompatibla övervakningskamera från Eufy Security.

iPhone 12 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max. Kan detta bli namnen på höstens iPhone 12-modeller?

Logitech lanserar idag deras senaste mus MX Anywhere 3 som både är liten och enkel att ha med sig, men hur bra är den?

Väntan på en HomeKit-kompatibel dörrklocka är snart över då Netatmos kommer till Sverige den 28 september.

I tisdags höll Apple höstens första event och det lanserades både nya Apple Watches och iPads. Nu är det dags att ta reda på om ni minns vad som presenterades eller sov igenom eventet.

I veckan var det event och både klockor och nya iPads presenterades. Redan dagen efter släpptes nya versioner av operativsystemen till iPhone, Apple Watch, iPad och Apple TV. Här är veckans mest lästa!