Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bloombergs Mark Gurman siar om höstens produkter från Apple

Den pålitlige Mark Gurman har släppt en artikel där det tas upp allt som snappats upp genom deras läckor inför Apples höst. Tidigare rykten visar sig stämma och några nya avslöjanden dyker upp.

Mark Gurman instämmer med de tidigare ryktena om att det kommer lanseras fyra modeller av iPhone 12 med 5G. Två modeller som släpps i oktober och två Pro-modeller som förväntas släppas månaden efter, i november. iPad Air nämns få edge-to-edge skärm. När det kommer till Apple Watch står det i artikeln att två modeller kommer att släppas, en uppföljare till Apple Watch S5 och ett billigare alternativ som ersätter Apple Watch S3. Den senare förväntas ta mycket av det inre från S4/S5 men behålla utsidan från Series 3. Apple TV skall också enligt Gurmans artikel få sig en uppdatering med snabbare processor och en ny kontroll med möjlighet att spåra i appen Hitta. Den nämns dock som att den skulle kunna komma i början av 2021.

En mindre och billigare HomePod beskrivs också vara på gång och artikeln avslutar med att AirTags ska komma med ett fodral i läder. Om Mark Gurmans artikel kring höstens produkter känns igen, är det för att liknande rykten har kommit från bland andra Jon Prosser. Prosser skrev då att en billigare Apple Watch i plast och Apple TV med chippet A12Z är på gång. En av Prossers senare uttalanden kretsar kring Apples datum för iPhone-eventet, som han spår ska ske den 12:e oktober.

Via: Bloomberg

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.