Jon Prosser

Under en Q&A på Twitter avslöjar Jon Prosser både ”Apple Watch SE” och Apple TV 6

Hur låter en Apple Watch i plastmaterial eller en kraftfull Apple TV med egen spelkontroll? Jon Prosser lät avslöjanden dugga tätt när han lät följarna ställa frågor till honom.

Under torsdagen lät Jon Prosser sina följare ställa frågor direkt till honom på Twitter, och svarade på det han påstod sig ha information om. Mängder av frågor strömmades in och Jon Prosser avslöjade att Apple arbetade på en billigare Apple Watch i plastmaterial som skall släppas som ett budgetalternativ. Vidare avslöjade han att en Apple TV 6 är på gång med chippet A12Z som sitter i iPad Pro, för att ha mer kraft till spel. Han avslöjar även att Apple arbetar på en spelkontroll, som antagligen riktar sig till att få Apple TV mer accepterad som ett alternativ till spelkonsol.

Jon Prosser dementerar också gårdagens spekulationer om att Apple kommer att hålla sitt iPhone-event den 10:e september, med motiveringen att det är för nära helgen då journalister i regel är lediga. När frågan om iPhone 12-serien kommer att få 120hz bilduppdatering kom på tal svarade Prosser snabbt med att chansen är liten. Enligt honom kommer även en iPad att uppdateras i september, men avslöjar inte om vilken det rör sig om men troligtvis någon av 10,2 tummaren, Air eller Mini. Tydligen är en ny version av AirPower på gång också. Om vi ska tro på Jon Prosser som påstår sig själv ha rätt i 77,8% av sina avslöjande och har haft rätt både om iPhone SE och senast när iMac-uppdateringen skulle ske, får vi snart se.

Via: Appleinsider

M. Night Shyamalans psykologiska thrillerserie Servant släpptes i november förra året till Apple TV+ och snart är säsong två här.

Apple fortsätter att göra sin streamingtjänst Apple TV+ tillgänglig på fler plattformar och nu hittar den snart in i våra spelkonsoler.

Det är många som i skrivande stund har beta-versionen av iOS 14 på sin mobiltelefon och i den här guiden går vi igenom hur man får in sin säkerhetskopia på sin nya iPhone.

Då var det dags för ännu ett avsnitt av Macradion och denna vecka är det iPad och iPhone på schemat.

Tom’s Guide testar batteritiden på både iPhone 12 och iPhone 12 Pro och bekräftar det vi redan vet om 5G - att det drar ström.

iPhone 12 Pro Max är större och bättre men batteritiden verkar bli detsamma som föregångaren.