Google Maps kommer tillbaka till Apple Watch

Google har idag meddelat att Google Maps kommer att göra intåg på Apple Watch igen.

Varför vet vi inte men 2017 valde Google att ta bort sin app till Apple Watch där vi kunde se kartan och vägbeskrivning direkt på armen. Nu verkar bolaget tänkt om och meddelar idag att appen kommer tillbaka. Appen kommer låta oss se färdbeskrivningar när vi kör bil, cyklar, åker kommunalt eller promenerar och vi ser även när vi förväntas vara framme.

Google Maps i CarPlay blir även trevligare och vi kan nu byta låtar, spola tillbaka eller framåt i poddar och ljudböcker eller snabbt kolla möten i kalendern samtidigt som navigatorn är ingång. Stödet för CarPlay Dashboard är ute nu och appen till Apple Watch börjar rullas ut inom ett par veckor.

Källa: Google

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
6 svar

Epic Games ansökte nyligen om att få tillbaka Fortnite till App Store i väntan på rättegången och under gårdagen hölls en förhandling kring just detta. Även om inget slutgiltigt svar kom från domaren så lät det inte positivt för Epic Games.

Disney+ har äntligen kommit till vårt avlånga land och nu inleder dem ett samarbete med Sonos.

Snart kommer en recension på senaste Apple Watch men fram tills dess så får ni nöja er med en quiz. Ta på sportbandet så kör vi!

Alla känner vi igen den gamla klassiska skrivbordslampan med rörligt stativ som suttit på vart och vartannat skrivbord sedan 70-talet. Detta är ett iPad-stativ med samma princip.

Det ser mörkt ut för xCloud till Xbox på våra iOS och iPadOS-enheter men vi kommer inom kort kunna strömma våra spel till vår iPhone eller iPad.

I veckan var det ett kärt återseende i Macradion och den minsta iPhone 12 har döpts. Mycket har recenserats och vårt smarta hem fick tillskott.