Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Senaste betan av macOS Big Sur gör så vi kan se YouTube i 4K

Det har länge varit en dröm för oss Apple-användare att på vår Apple TV och i Safari kunna titta på YouTube i 4K och i höst blir det verklighet.

Igår släpptes beta 4 av macOS Big Sur till de som har utvecklarbetan och en av nyheterna är att vi nu kan avnjuta YouTube i 4K med Safari. Tidigare har detta bara gått om vi har laddat ned en annan webbläsare som till exempel Google Chrome. Vi är tacksamma att Apple äntligen har valt att stödja Googles VP9 codec så vi i höst kan avnjuta YouTube i 4K på våra iOS, tvOS och macOS-enheter.

Utöver stöd för VP9 codec så har Safari 14 även stör för WebP-bilder och HDR-videos vilket innebär att vi till exempel kan titta på 4K HDR-material från Netflix. Sist men inte minst så kommer Safari även att ha stör för WebExtension API vilket innebär att tillägg som finns tillgängliga till andra webbläsare även kommer fungera att installera i Safari.

Tips: Missa inte att prenumerera på vår YouTube-kanal!

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.