Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Apple har börjat tillverka linser till sina AR-glasögon

År har gått sedan första ryktet om att Apple jobbar på ett par egna AR-glasögon men vågar vi tro de senaste ryktena så kanske vi får se dem inom en snar framtid.

Det är sidan The Information som nu påstår sig ha källor med insyn i Apples verksamhet som nu meddelar att Apple har påbörjat tillverkningen av egna linser till glasögonen. De skriver att en prototyp godkändes för två månader sedan och nu har de inlett en testproduktion av linserna som skall sitta i deras AR-glasögon. De fortsätter med att berätta att Apple har gett förtroendet till Foxconn att tillverka linserna.

Vi får dock sitta stilla i båten ett tag till då de förväntas att gå i massproduktion om ett eller två år och lanseras någon gång under 2022. Nedan kan ni se en simpel konceptvideo hur det skulle kunna fungera med AR-glasögon:

Källa: The Information, Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
10 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.