Rykte: Apple har börjat tillverka linser till sina AR-glasögon

År har gått sedan första ryktet om att Apple jobbar på ett par egna AR-glasögon men vågar vi tro de senaste ryktena så kanske vi får se dem inom en snar framtid.

Det är sidan The Information som nu påstår sig ha källor med insyn i Apples verksamhet som nu meddelar att Apple har påbörjat tillverkningen av egna linser till glasögonen. De skriver att en prototyp godkändes för två månader sedan och nu har de inlett en testproduktion av linserna som skall sitta i deras AR-glasögon. De fortsätter med att berätta att Apple har gett förtroendet till Foxconn att tillverka linserna.

Vi får dock sitta stilla i båten ett tag till då de förväntas att gå i massproduktion om ett eller två år och lanseras någon gång under 2022. Nedan kan ni se en simpel konceptvideo hur det skulle kunna fungera med AR-glasögon:

Källa: The Information, Via MacRumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
10 svar

Här kommer tre tips som får Apple Arcade att se väldigt prisvärt ut, åtminstone i en månad. Äventyr och vackra miljöer får dessa titlar att sticka ut.

Tydligen är inte längre päron äpplets motsats - Apple stämmer bolag med päronlogotyp.

Att Amazon är på ingång till vårt avlånga land har de redan bekräftat men vi kan nu avslöja när deras digitala butik lanseras.

På senare tid har vi Apple-användare blivit bortskämda med HomeKit-kompatibla kameror och Eve är här med Eve Cam som vi har tittat närmare på.

Apple bjuder på hemligt påskägg i Apple Store i ära för dess tionde år. Så läs detta om du vill smälla en ballong innan du köper din nästa Macbook.

Den som hade hoppats på att kunna spela med Google Stadia på sin iPhone i framtiden, får nu denna tråkiga nyhet från Apple. App Stores regler står vägen för dig och din vita handkontroll.