Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Analytiker påstår att iPhone 12 blir utan 120Hz

Senaste ryktet säger att iPhone 12 blir utan 120Hz tills Apple har förfinat tekniken tillräckligt. Den höga uppdateringsfrekvensen tillsammans med hög upplösning blir troligtvis en för hård smäll mot batteritiden.

Analytikern Ross Young påstår att Apple inte kommer att implementera 120Hz i höstens iPhone-modeller. Ross Young menar att Apple kommer att vänta tills de kan använda sig utav LTPO teknologin, som gör att de kan variera uppdateringsfrekvensen från 1Hz beroende vad som visas på skärmen. Samma teknologi som används i Apple Watch Series 5, som gav oss ”always on”. Vilket han menar att vi kommer att få vänta på tills 2021 års modeller utav iPhone.

Ryktena har florerat länge ifrån läckor så som Jon Prosser att Apple kommer att släppa minst en iPhone-modell i höst med 120Hz. iPad Pro och dess ProMotion justerar automatiskt mellan 24-120Hz beroende på vad som visas på skärmen men använder sig utav LCD. Höstens samtliga iPhone-modeller förväntas använda OLED, och batteritiden kan vara anledningen till att vi kommer att få vänta ytterligare ett år på 120Hz.

Källa: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.