Koncept: Widgets på iPhone

Med anledning av de läckta bilderna på iPhone 12 har Parker Ortolani skapat konceptbilder på hur det kan komma att se ut med widgets på iOS.

Parker föreställer sig ett SpringKit till utvecklare som gör att de kan vidareutveckla sina appar så även appikonen blir interaktiv och visa olika mycket data beroende på vilken storlek man väljer. Vilket då skulle göra att vi kan få widgetar från tredjepartsutvecklare och inte bara Apple själva.

Det skulle röra sig om tre olika ikonstorlekar. Den klassiska ikonen, en ny större ikon som visar både data och knappar och en fullstor widget.

Detta är såklart bara spekulationer men vad tror ni, skulle det kunna vara något?

Vi har tidigare skrivit om de läckta bilderna på iPhone 12.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin

Apples egna tangentbord till iPad saknar idag funktionsknappar för att kunna behålla storleken på tangenterna. Flera andra tillverkar har dedikerade knappar för att ändra ljusstyrka, volym och musikkontroller. Nu jobbar Apple för att ta fram nya kortkommandon för dessa funktioner.

Igår skrev vi om att iPad Air blir uppdaterad med USB-C och kanske till och med får en lillebror, iPad Air Mini. Idag kommer nyheter om nästa års iPad Pro.

Rykten har cirkulerat om att Apple kommer ta fram en prenumerationstjänst som ger dig både Apple TV+ och Apple Music till en billigare månadskostnad. Nu har kod hittats i iOS 13.5.5 som bestyrker detta.

Ännu en vecka har gått och Dennis, Marcus och Mathias är tillbaka och vill lätta sina hjärtan.

Den populära kamera-appen Camera+ har fått sig en uppföljare som nu går att ladda ned i App Store.

SVT hoppar på tåget om att alla i Sverige skall få uppleva lite bättre ljud och just nu har de dragit igång lite tester för 5.1-ljud.