Läcka visar designändring på iPhone 12

Bilder som sägs visa den uppdaterade designen på iPhone 12 skvallrar om mindre flärp, kamerabump och widgets på hemskärmen.

Det handlar om enklare blueprint-bilder som läckt ut och visar bak- och framsidan av iPhone 12. På baksidan kan vi se att kamerabumpen likt nya iPad Pro får tre linser och en större sensor. På framsidan blir det lite mer spännande då vi kan se att flärpen har krympt och att vi kan få en idé om hur Apples widgets kommer att se ut. Vid första anblick kan man gissa att det går att välja storlek på appikonerna och gissningsvis får vi se mer information om vi förstorar upp ikonen till max.

Det är svårt att utläsa från dessa bilder hur telefonens kanter ser ut, men rykten har gått om att nästa toppmodell kommer att få rakare kanter som vi idag har på iPad Pro samt den härliga designen som iPhone 5 bjöd på.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
8 svar

Apples egna tangentbord till iPad saknar idag funktionsknappar för att kunna behålla storleken på tangenterna. Flera andra tillverkar har dedikerade knappar för att ändra ljusstyrka, volym och musikkontroller. Nu jobbar Apple för att ta fram nya kortkommandon för dessa funktioner.

Igår skrev vi om att iPad Air blir uppdaterad med USB-C och kanske till och med får en lillebror, iPad Air Mini. Idag kommer nyheter om nästa års iPad Pro.

Rykten har cirkulerat om att Apple kommer ta fram en prenumerationstjänst som ger dig både Apple TV+ och Apple Music till en billigare månadskostnad. Nu har kod hittats i iOS 13.5.5 som bestyrker detta.

Ännu en vecka har gått och Dennis, Marcus och Mathias är tillbaka och vill lätta sina hjärtan.

Den populära kamera-appen Camera+ har fått sig en uppföljare som nu går att ladda ned i App Store.

SVT hoppar på tåget om att alla i Sverige skall få uppleva lite bättre ljud och just nu har de dragit igång lite tester för 5.1-ljud.