Fredagar betyder nyheter på Apple TV+

Idag är det fredag! Det betyder nya avsnitt och nyheter på Apples streamingtjänst Apple TV+. Den första storfilmen och lovande serieavsnitt utlovas.

Vi är många som jobbar hemifrån i dagsläget och visst kan man vara värd en liten rast med ett avsnitt eller kanske en film? Idag släpps Apples första storfilm The Banker med Samuel L. Jackson och Anthony Mackie i rollerna och ett nytt avsnitt av den mycket lovande serien Amazing Stories med den bortgångna Robert Foster, om det inte vore nog så gästas också Car Pool Karaoke av rollbesättning i Stranger Things.

The Banker är inspirerad av en sann historia om två svarta män som köpte en bank på 1960-talet, en tid där rasism och motgångar var mer eller mindre en självklarhet.

Tredje episoden av Amazing Stories var den bortgångna Robert Fosters sista skådespelarinsats, där han spelar en farförälder som tillsamman med sitt barnbarn hittar en mystisk ring och blir superhjältar. Ni hör, det får vi inte missa!

Carpool Karaoke gästas idag av stjärnorna från Netflixsuccén Stranger Things.

Apple har nu 16 titlar på sin tjänst, i april väntas fem nya dyka upp och Home Before Dark är den nästkommande med premiär den 3 april.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
37 svar

I skrivande stund vet vi faktiskt inte helt säkert om detta är ett aprilskämt eller inte.

Apple har skickat ut uppdateringar till Pages, Numbers och Keynote som bjuder på en hel del nyheter till både iOS, iPadOS och MacOS.

Den första april 1976 registrerades Apple Computer Company av Steve Jobs, Steve Wozniak och Roland Wayne. Det lilla företaget som startade i Jobs föräldrars garage, men senare skulle göra stordåd och förändra världen.

Hallon firar första april genom att sänka priset på sitt abonnemang till 1 krona per månad.

Utvecklarna av den populära väder-appen Dark Sky meddelar idag att de har blivit uppköpta av Apple.

Fitbit är i farten med en uppföljare till sitt populära aktivitetsband som bjuder på en rad trevliga uppdateringar och nyheter.