Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fredagar betyder nyheter på Apple TV+

Idag är det fredag! Det betyder nya avsnitt och nyheter på Apples streamingtjänst Apple TV+. Den första storfilmen och lovande serieavsnitt utlovas.

Vi är många som jobbar hemifrån i dagsläget och visst kan man vara värd en liten rast med ett avsnitt eller kanske en film? Idag släpps Apples första storfilm The Banker med Samuel L. Jackson och Anthony Mackie i rollerna och ett nytt avsnitt av den mycket lovande serien Amazing Stories med den bortgångna Robert Foster, om det inte vore nog så gästas också Car Pool Karaoke av rollbesättning i Stranger Things.

The Banker är inspirerad av en sann historia om två svarta män som köpte en bank på 1960-talet, en tid där rasism och motgångar var mer eller mindre en självklarhet.

Tredje episoden av Amazing Stories var den bortgångna Robert Fosters sista skådespelarinsats, där han spelar en farförälder som tillsamman med sitt barnbarn hittar en mystisk ring och blir superhjältar. Ni hör, det får vi inte missa!

Carpool Karaoke gästas idag av stjärnorna från Netflixsuccén Stranger Things.

Apple har nu 16 titlar på sin tjänst, i april väntas fem nya dyka upp och Home Before Dark är den nästkommande med premiär den 3 april.

Källa: 9to5mac

Skriven av Dennis Klarin
Kommentarer
37 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.