Mophie lanserar två nya laddplattor

Mophie meddelar idag att de kommer att lansera två nya laddplattor, där vi på den ena kan ladda två enheter och på den andra tre enheter.

Först ut har vi "3-in-1 wireless charging pad" där vi kan ladda både iPhone, AirPods och vår Apple Watch på en och samma platta. Plattan har speciellt utvalda platser för AirPods och Apple Watch så de enkelt placeras rätt och får laddning. Placeringen för Apple Watch är även genomtänkt och i rätt vinkel så Nighstand-läget aktiveras vid laddning. Laddaren kan ge en effekt på upp till 7,5W och har du skal så får det inte vara tjockare än 3 millimeter. Prislappen för 3-in-1 wireless charging pad landar på 1 390 kronor och kommer att vara tillgänglig att köpa i slutet av november.

Den andra laddplattan heter "Dual wireless charging pad" och och på den går det att ladda två Qi-kompatibla enheter samtidigt. Den kommer även utrustad med en USB-A-port så vi kan ladda en tredje enhet via USB om så önskas. Enheten ger en effekt på 2 x 10W och precis som 3-in-1-laddaren får mobilskal vara max 3 millimeter tjocka. Lansering sker i slutet av november och priset hamnar på 799 kronor.

Mophie som ägs av ZAGG passade även på att meddela i sitt pressmeddelande att de kommer smygstarta Black Friday den 28 november och ha 50 procent på alla sina produkter. Det gäller då på ZAGG.com och erbjudandet gäller max 10 produkter per person och ingen kod krävs.