Mophie lanserar två nya laddplattor

Mophie meddelar idag att de kommer att lansera två nya laddplattor, där vi på den ena kan ladda två enheter och på den andra tre enheter.

Först ut har vi "3-in-1 wireless charging pad" där vi kan ladda både iPhone, AirPods och vår Apple Watch på en och samma platta. Plattan har speciellt utvalda platser för AirPods och Apple Watch så de enkelt placeras rätt och får laddning. Placeringen för Apple Watch är även genomtänkt och i rätt vinkel så Nighstand-läget aktiveras vid laddning. Laddaren kan ge en effekt på upp till 7,5W och har du skal så får det inte vara tjockare än 3 millimeter. Prislappen för 3-in-1 wireless charging pad landar på 1 390 kronor och kommer att vara tillgänglig att köpa i slutet av november.

Den andra laddplattan heter "Dual wireless charging pad" och och på den går det att ladda två Qi-kompatibla enheter samtidigt. Den kommer även utrustad med en USB-A-port så vi kan ladda en tredje enhet via USB om så önskas. Enheten ger en effekt på 2 x 10W och precis som 3-in-1-laddaren får mobilskal vara max 3 millimeter tjocka. Lansering sker i slutet av november och priset hamnar på 799 kronor.

Mophie som ägs av ZAGG passade även på att meddela i sitt pressmeddelande att de kommer smygstarta Black Friday den 28 november och ha 50 procent på alla sina produkter. Det gäller då på ZAGG.com och erbjudandet gäller max 10 produkter per person och ingen kod krävs.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
17 svar

Jag vet inte hur det är med er men min lightningport på telefonen är mer eller mindre oanvänd, så skulle det fungera med en telefon som helt saknar laddningsport?

Har du gått och drömt om att kunna spela in lite härliga filmer med din personliga Memoji så är det nu möjligt via Apples egna app Clips.

Väntan har varit lång men nu är dagen som många har väntat på äntligen här -Swedbank har nu stöd för Apple Pay

Att ha kameror placerade i hemmet kan vara lite obehagligt dels för att man kan ha känslan av att bli övervakad men sen även ur ett säkerhetsperspektiv - vem kan egentligen titta på den här strömmen?

Apple kommer precis som tidigare år haka på Black Friday och kör återigen med presentkort som kan användas i deras butiker.

För ungefär en månad sedan lanserade Apple en ny version av sina AirPods som är av typen in-ear och källor till Bloomberg meddelar nu att efterfrågan är högre än vad Apple hade räknat med.