Apple råkar visa upp sin nya MacBook Pro 16 tum

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

Det är i den senaste betaversionen av macOS Catalina 10.15.1 en bild på den nya datorn har hittats av den franska sidan Macgeneration.

På bilden ser vi att ramen runt datorn har tunnats ned och mycket tyder på att nya MacBook Pro med 16 tumsskärm kommer att ha samma fysiska storlek som MacBook Pro med 15 tumsskärm men tack vare att de har tunnat ned ramen så kan de öka skärmstorleken. Datorn förväntas lanseras i två färger, silver och Space Gray och många tror att den kommer visas upp under denna månad. Nedan kan ni se gamla MacBook Pro till vänster och den nya med 16 tumsskärm till höger.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
9 svar

Appen Shortcuts eller genvägar som den heter här i Sverige är ett kraftfullt verktyg där det går att skapa automatiseringar, smarta genvägar och mycket mer. Men nu har vi nog hittat genvägen som imponerat mest på oss hittills.

Apple har av någon okänd anledning valt att ta bort samtliga recensioner som gjorts på deras hemsida av privatpersoner.

Apple har lämnat in en patentansökan gällande Apple Watch där det framgår att bolaget vill kunna mäta muskelrörelser i sina framtida klockor.

Om du inte riktigt tycker att batteritiden räcker till på din nya iPhone så har Apple nu lanserat sina nya batteriskal till iPhone 11-serien.

Det svenska företaget JAYS lanserar inom kort ett ny produktserie som heter s-Living och det trevliga är att högtalarna har stöd för AirPlay 2.

Mophie meddelar idag att de kommer att lansera två nya laddplattor, där vi på den ena kan ladda två enheter och på den andra tre enheter.