Apple råkar visa upp sin nya MacBook Pro 16 tum

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

Det är i den senaste betaversionen av macOS Catalina 10.15.1 en bild på den nya datorn har hittats av den franska sidan Macgeneration.

På bilden ser vi att ramen runt datorn har tunnats ned och mycket tyder på att nya MacBook Pro med 16 tumsskärm kommer att ha samma fysiska storlek som MacBook Pro med 15 tumsskärm men tack vare att de har tunnat ned ramen så kan de öka skärmstorleken. Datorn förväntas lanseras i två färger, silver och Space Gray och många tror att den kommer visas upp under denna månad. Nedan kan ni se gamla MacBook Pro till vänster och den nya med 16 tumsskärm till höger.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
9 svar

För ett par veckor sedan skickade IKEA ut en uppdatering som gjorde att deras rullgardiner fick stöd för HomeKit - men enbart i USA. Nu har uppdateringen äntligen nått vårt avlånga land.

Apples spin off av det populära inslaget från The Late Late Show with James Corden, Carpool Karaoke kommer med en ny säsong som har premiär idag.

I flera år har olika personer försökt hitta en bakdörr in i Apple TV 3 för att användare ska kunna jailbreaka sin enhet och nu är den dagen här.

För ett par dagar sedan gick Sonos ut och meddelade att vissa äldre enheter inte längre kommer att få några uppdateringar och sedan dess har internet fullkomligt exploderat av upprörda kunder.

Undertecknad jobbar lika mycket på min MacBook Pro som min iPad Pro men när mörkret faller får jag gå över till min Macbook Pro igen.

Det läcks och ryktas för fullt kring iPhone i vanlig ordning. Förr krävdes det att en Apple-anställd skulle glömma kvar sin prototyp på någon sliskig bar efter en våt utekväll. För att senare få sparken när någon nyfiken teknikbloggare köpte den för hutlösa priser och läckte ut bilder. Sägs det.