Apple råkar visa upp sin nya MacBook Pro 16 tum

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

Det är i den senaste betaversionen av macOS Catalina 10.15.1 en bild på den nya datorn har hittats av den franska sidan Macgeneration.

På bilden ser vi att ramen runt datorn har tunnats ned och mycket tyder på att nya MacBook Pro med 16 tumsskärm kommer att ha samma fysiska storlek som MacBook Pro med 15 tumsskärm men tack vare att de har tunnat ned ramen så kan de öka skärmstorleken. Datorn förväntas lanseras i två färger, silver och Space Gray och många tror att den kommer visas upp under denna månad. Nedan kan ni se gamla MacBook Pro till vänster och den nya med 16 tumsskärm till höger.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
9 svar

Idag kom dagen som många har väntat på och Apple visar upp lite nytt på bärbara sidan i form av en 16-tums MacBook Pro.

Apple Arcade växte en aning idag då det lades till sex helt nya titlar på tjänsten och bland annat fick vi äntligen ett fotbollsspel.

Apple har enligt sidan Variety lagt en beställning på nya säsonger av sina nya serier "SEE", "For all Mankind", "Dickinson" och "The Morning Show".

Vi är så nära att kunna lämna plånboken och ha det mesta i mobilen och ICA låter oss nu lägga ICA-kortet på hyllan.

Apple har lagt sig i skyttegraven och inlett en attack mot de redan erfarna jättarna HBO och Netflix genom att lansera sin nya streamingtjänst Apple TV+.

Apple Arcade lanserades den 19 september och nu har det gått lite över en månad sedan lansering och frågan är om tjänsten är värd 59 kronor per månad?