Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Snart blir det dyrare att köpa appar i App Store

Att den svenska kronan har sett bättre dagar har nog inte undgått någon och nu kommer priserna på appar och prenumerationer via App Store att höjas.

På sin sida för utvecklare skriver Apple att vi i Sverige och i Kazakstan kommer att få köpa våra appar lite dyrare framöver. Några exempel på höjningar som kommer göras är att appar som tidigare kostade 10 kronor kommer nu kosta 12 kronor, 20 kronor kostar nu 25 kronor, 30 kronor kostar 35 kronor och 40 kronor kostar 50 kronor. Totalt är det en höjning på upp till 25 procent och de nya priserna kommer träda ikraft de närmsta dagarna.

Apple skriver att utvecklare även kommer kunna ändra priset på prenumerationer till den nya pristaxan om så önskas. Så har ni många prenumerationstjänster via App Store så kan det vara klokt att hålla ett öga på dessa under de närmsta dagarna. Vill ni se samtliga höjningar kan ni ta en titt på Apples hemsida.

Skriven av Marcus Attefors

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.