Här köper du iPhone 11 och iPhone 11 Pro billigast

Nu kan du börja beställa iPhone 11 och iPhone 11 Pro från Apple, operatörer och övriga återförsäljare. Om du använder nedanstående länkar får vi på 99mac en slant som går vidare till verksamheten.

Flera operatörer har problem med webbsidorna nu men nedan listar vi jämförelsepris på iPhone 11 Pro 64 GB med 24-månadersabonnemang som inkluderar 8 GB data förutom Halebop (10 GB), Tre (5GB) och Telia (6 GB)

Operatörer

  • Tre - Totalpris: 16 296Kr (5 GB)

  • Telenor - Totalpris 18216 kr

  • Tele2 - Totalpris: 18 960 kr

  • Comviq - Totalpris: 15 480kr (10 GB data)

  • Halebop - Totalpris: 17 496 kr (4 GB extra datatrafik ingår i 12 månader)

Apple och återförsäljare utan abonnemang

Skriven av Peter Esse
Kommentarer
33 svar

Nu är det inte långt kvar tills Apple lanserar sin största satsning på länge och beger sig in i streamingkriget med Apple TV+.

Det har ryktats om att Apple har arbetat på ett par AR-glasögon i flera år och nu säger den erfarne Apple-läckaren Mark Gurman att de kommer 2020.

Det har ryktats om en MacBook Pro med 16 tumsskärm länge och nu har de första riktiga bevisen för att datorn existeras dykt upp av ingen mindre än Apple själva.

China Economic Daily påstår sig ha information om att Apple kommer att lansera sin "Pro"-version av AirPods i slutet av oktober.

Apple Pay har gjort livet lättare för många Apple-användare och att hala upp plånboken behövs allt mer sällan.

Apple brukar titt som tätt släppa lite siffror där de visar hur många som har installerat deras nya versioner av sina operativsystem till iPhone och iPad och nu har de släppt siffror för iOS 13 och iPadOS.