Så tittar du på kvällens Apple-event

Nu är det bara timmar kvar tills Tim Cook ska äntra scenen med sina härliga kollegor och visa upp vad de har arbetat med den senaste tiden.

Om vi ska våga tro ryktena så kan vi förvänta oss uppföljare på iPhone XS och iPhone XS Max. Dessa två förväntas komma med tre kameralinser på baksidan av enheten och tack vare detta kommer nu Apple-användare äntligen kunna fota i vidvinkel. Vi kan även förvänta oss en uppföljare på iPhone XR som ryktas komma med två kameralinser på baksidan istället för en. Även nya iPads skulle kunna visas upp samt en uppdaterad Apple TV med ett uppdaterat A-chip för att bättre hantera spel. Även en ny Apple Watch och sedan en helt ny produkt som blir en konkurrent till Tile. Det vill säga en liten tracker som du kan sätta på nyckelknippan eller plånboken så du aldrig mer glömmer nycklarna eller plånkan hemma.

Vad som kommer visas av det ovan vet vi om några timmar och för att avnjuta Apples event kan du på din Apple TV ladda ned deras ”Apple Events”-app. Sitter du på en iOS-enhet eller Mac kan du gå in på Apples hemsida via Safari och titta på eventet. Något som är helt nytt för i år är att du även kan titta på eventet på YouTube. Detta är extra välkommet för alla som inte tittar på enhet som är tillverkad av Apple. Nedan kan du trycka på play några minuter innan 19:00 så kommer strömmen att dra igång.

Vad hoppas ni att Apple visar upp? Lämna gärna en kommentar!