Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Så tittar du på kvällens Apple-event

Nu är det bara timmar kvar tills Tim Cook ska äntra scenen med sina härliga kollegor och visa upp vad de har arbetat med den senaste tiden.

Om vi ska våga tro ryktena så kan vi förvänta oss uppföljare på iPhone XS och iPhone XS Max. Dessa två förväntas komma med tre kameralinser på baksidan av enheten och tack vare detta kommer nu Apple-användare äntligen kunna fota i vidvinkel. Vi kan även förvänta oss en uppföljare på iPhone XR som ryktas komma med två kameralinser på baksidan istället för en. Även nya iPads skulle kunna visas upp samt en uppdaterad Apple TV med ett uppdaterat A-chip för att bättre hantera spel. Även en ny Apple Watch och sedan en helt ny produkt som blir en konkurrent till Tile. Det vill säga en liten tracker som du kan sätta på nyckelknippan eller plånboken så du aldrig mer glömmer nycklarna eller plånkan hemma.

Vad som kommer visas av det ovan vet vi om några timmar och för att avnjuta Apples event kan du på din Apple TV ladda ned deras ”Apple Events”-app. Sitter du på en iOS-enhet eller Mac kan du gå in på Apples hemsida via Safari och titta på eventet. Något som är helt nytt för i år är att du även kan titta på eventet på YouTube. Detta är extra välkommet för alla som inte tittar på enhet som är tillverkad av Apple. Nedan kan du trycka på play några minuter innan 19:00 så kommer strömmen att dra igång.

Vad hoppas ni att Apple visar upp? Lämna gärna en kommentar!

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
77 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.