Apple släpper en första developer beta av iOS 13.1

Då var det återigen dags för alla som kör betor att uppdatera sin iPhone, iPad, Apple Watch och Apple TV.

Något som dock överraskade en aning var att Apple gick från iOS 13 beta 8 till iOS 13.1. Det har oss veterligen inte skett förut att Apple gör på det sättet och om det bara är någon som har döpt uppdateringen felaktigt eller inte låter vi vara osagt.

Utöver de vanliga buggfixarna så bjuds det äntligen på en rad nya dynamiska bakgrunder och det är något vi inte har sett många nya av de senaste åren. Siri Shortcuts Automations har även aktiverats igen vilket är väldigt trevligt och sist men inte minst så har AirDrop-ikonerna snyggats till en aning. Om vi har ett par kopplade AirPods till vår iPhone så syns det numera i volymindikatorn och vi har fått ett par nya ikoner i HomeKit.

Vissa av bilderna är hämtade från MacRumors.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Apples iPhone 11 har precis hunnit släppas och direkt är det någon som ska testa hur väl den klarar av att tappas i marken.

När Apple visade upp sina nya iPhone-modeller så trodde många att det skulle komma en "One more thing" i form av en konkurrent till trackern Tile, men så blev det inte.

Igår släpptes watchOS 6 och iOS 13 och de två uppdateringarna bjöd på en rad nya funktioner.

Bredvid iOS 13 till iPhone uppdateras även Apple Watch med watchOS 6 till de flesta modeller.

Väntan är över och nu kan vi äntligen ta del av alla nyheter i iOS 13 och nedan tar vi en titt på våra absoluta favoriter.

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.