SOS Alarm har en ny app som gör det lättare för räddningspersonal att hitta dig

Om det sker en olycka i skogen eller på en plats där adressen är okänd kan det ta många minuter extra innan räddningstjänsten är framme.

Detta vill nu SOS Alarm råda bot på så de har släppt en ny app och om du ringer 112 via appen så skickas din GPS-position automatiskt till SOS Alarm. Detta gör att de snabbt kan skicka ut personal som kan hjälpa till.

Det går även att i realtid få notiser om olyckor som sker i din närhet och i appen går det att titta på instruktionsvideos, lära sig mer om alla nummer som går att ringa vid olika typer av ärenden. Appen går att ladda ned till både iOS och Android-enheter från och med idag.

Källa SOS Alarm

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
27 svar

Apples iPhone 11 har precis hunnit släppas och direkt är det någon som ska testa hur väl den klarar av att tappas i marken.

När Apple visade upp sina nya iPhone-modeller så trodde många att det skulle komma en "One more thing" i form av en konkurrent till trackern Tile, men så blev det inte.

Igår släpptes watchOS 6 och iOS 13 och de två uppdateringarna bjöd på en rad nya funktioner.

Bredvid iOS 13 till iPhone uppdateras även Apple Watch med watchOS 6 till de flesta modeller.

Väntan är över och nu kan vi äntligen ta del av alla nyheter i iOS 13 och nedan tar vi en titt på våra absoluta favoriter.

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.