Apple Card är inte kompis med plånboken

Användare runt om i USA kan nu beställa Apple Card och i samband med lanseringen lade Apple upp skötselråd på sin hemsida och dessa har skapat lite reaktioner.

Bland annat skriver Apple på sin hemsida att det inte rekommenderas att placera kortet intill läder vilket betyder att många ägare nog får se sig om efter en ny plånbok. Anledningen ska vara att kortet lätt kan bli missfärgat av lädret och vill du undvika repor så ska kortet inte heller placeras bredvid andra kort.

Skulle det bli smutsigt så ska du använda en fuktig mikrofiberduk med en skvätt isopropyl på. Vi kan dock inte låta bli att le då det inte är varje dag vi ser skötselråd på ett kontokort, men är det någon som inte är som alla andra så är det Apple och det är lite härligt nördigt.

Källa Apple, Via Ubergizmo

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
12 svar

Apples iPhone 11 har precis hunnit släppas och direkt är det någon som ska testa hur väl den klarar av att tappas i marken.

När Apple visade upp sina nya iPhone-modeller så trodde många att det skulle komma en "One more thing" i form av en konkurrent till trackern Tile, men så blev det inte.

Igår släpptes watchOS 6 och iOS 13 och de två uppdateringarna bjöd på en rad nya funktioner.

Bredvid iOS 13 till iPhone uppdateras även Apple Watch med watchOS 6 till de flesta modeller.

Väntan är över och nu kan vi äntligen ta del av alla nyheter i iOS 13 och nedan tar vi en titt på våra absoluta favoriter.

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.