Apple Card är inte kompis med plånboken

Användare runt om i USA kan nu beställa Apple Card och i samband med lanseringen lade Apple upp skötselråd på sin hemsida och dessa har skapat lite reaktioner.

Bland annat skriver Apple på sin hemsida att det inte rekommenderas att placera kortet intill läder vilket betyder att många ägare nog får se sig om efter en ny plånbok. Anledningen ska vara att kortet lätt kan bli missfärgat av lädret och vill du undvika repor så ska kortet inte heller placeras bredvid andra kort.

Skulle det bli smutsigt så ska du använda en fuktig mikrofiberduk med en skvätt isopropyl på. Vi kan dock inte låta bli att le då det inte är varje dag vi ser skötselråd på ett kontokort, men är det någon som inte är som alla andra så är det Apple och det är lite härligt nördigt.

Källa Apple, Via Ubergizmo

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
12 svar

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.

En av de största nyheterna i Apples kommande flaggskepp iPhone 11 är att telefonerna äntligen får ett nattläge.

I denna veckas avsnitt hoppar Marcus och Peter på ett flyg ned till Berlin för att stryka något från sin bucket list.

I sin tredje upplaga blir hjälmersättaren Hövding uppkopplad till din iPhone.

Klockan 14.00 kan du börja beställa iPhone 11 och iPhone 11 Pro från Apple, operatörer och övriga återförsäljare. Om du använder nedanstående länkar får vi på 99mac en slant som går vidare till verksamheten.

Vi har under en längre tid kunnat avnjuta ett mörkt tema i Slack på våra iPhones men till macOS har temat lyst med sin frånvaro.