USB-C-laddare kan kanske komma till iPhone i år

USB-C till Lightning kan bli en grej i årets iPhone-modeller.

Enligt rykten på Internet är det i år vi slipper 5w-laddarna till iPhone. I stället så är det USB-C-laddare som gäller. Däremot kommer vi inte få ny kontakt på telefonen utan vi behöver används oss utav en USB-C till Lightning-kabel.

Halva vägen är också en väg som vi brukar säga här på kontoret.

Det är Twitter-kontot ChargerLab som delar ryktet via Twitter. Det var också de som var först ut med att visa upp Apples existerande USB-C-laddare för iPad Pro. Då sade man dock att den skulle till iPhone även då men ett halvt fel är trots allt ett halvt rätt, som vi brukar säga här på kontoret.

Stora nyheten med årets iPhone-modeller sägs vara att de har flera kameror. Bilden ovan är hur de med största sannolikhet kommer att se ut.

Skriven av Peter Esse
Kommentarer
22 svar

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.

En av de största nyheterna i Apples kommande flaggskepp iPhone 11 är att telefonerna äntligen får ett nattläge.

I denna veckas avsnitt hoppar Marcus och Peter på ett flyg ned till Berlin för att stryka något från sin bucket list.

I sin tredje upplaga blir hjälmersättaren Hövding uppkopplad till din iPhone.

Klockan 14.00 kan du börja beställa iPhone 11 och iPhone 11 Pro från Apple, operatörer och övriga återförsäljare. Om du använder nedanstående länkar får vi på 99mac en slant som går vidare till verksamheten.

Vi har under en längre tid kunnat avnjuta ett mörkt tema i Slack på våra iPhones men till macOS har temat lyst med sin frånvaro.