USB-C-laddare kan kanske komma till iPhone i år

USB-C till Lightning kan bli en grej i årets iPhone-modeller.

Enligt rykten på Internet är det i år vi slipper 5w-laddarna till iPhone. I stället så är det USB-C-laddare som gäller. Däremot kommer vi inte få ny kontakt på telefonen utan vi behöver används oss utav en USB-C till Lightning-kabel.

Halva vägen är också en väg som vi brukar säga här på kontoret.

Det är Twitter-kontot ChargerLab som delar ryktet via Twitter. Det var också de som var först ut med att visa upp Apples existerande USB-C-laddare för iPad Pro. Då sade man dock att den skulle till iPhone även då men ett halvt fel är trots allt ett halvt rätt, som vi brukar säga här på kontoret.

Stora nyheten med årets iPhone-modeller sägs vara att de har flera kameror. Bilden ovan är hur de med största sannolikhet kommer att se ut.

Skriven av Peter Esse
Kommentarer
22 svar

Apples iPhone 11 har precis hunnit släppas och direkt är det någon som ska testa hur väl den klarar av att tappas i marken.

När Apple visade upp sina nya iPhone-modeller så trodde många att det skulle komma en "One more thing" i form av en konkurrent till trackern Tile, men så blev det inte.

Igår släpptes watchOS 6 och iOS 13 och de två uppdateringarna bjöd på en rad nya funktioner.

Bredvid iOS 13 till iPhone uppdateras även Apple Watch med watchOS 6 till de flesta modeller.

Väntan är över och nu kan vi äntligen ta del av alla nyheter i iOS 13 och nedan tar vi en titt på våra absoluta favoriter.

Helpsters och Ghostwriters är två serier riktade till de lite yngre medlemmarna av familjen.