Mycket tyder på att Apple kommer att släppa tre iPhone-modeller i höst

Precis som förra året ser det ut som att Apple har planer på att lansera totalt tre iPhone-modeller i höst. En uppföljare till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR.

De tre enheterna kommer att utrustas med Apples senaste A13-processor som går under kodnamnet ”Cebu - model T8030”. Samtliga modeller kommer även ha kvar lightning-kontakten vilket helt ärligt är lite tråkigt. I höstas valde Apple att slopa lightning för USB-C på iPad Pro och många går nu och hoppas på att de kommande iPhone-modellerna ska få samma behandling. Telefonerna ryktas även komma med en ny typ av Taptic Engine som går under kodnamnet ”leap haptics”.

När det kommer till kameror så har nog alla redan sett de läckta bilderna där det på baksidan går att se tre kameralinser i en fyrkant i ena hörnet på telefonen. Kameran på framsidan av telefonen ska även den få sig en uppdatering och det ska bland annat gå att spela in in slow motion i 120fps. Mycket tyder på att fokus under höstens event kommer att ligga på kameran men däremot så ser det ut som att vi kommer få mer eller mindre samma design som på 2018-års modeller.

Via 9to5Mac

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
15 svar

DigiTimes stryker över med markeringspenna vad som redan rapporterats.

USB-C till Lightning kan bli en grej i årets iPhone-modeller.

Apples lansering av sin nya streamingtjänst Apple TV+ är runt hörnet och Bloomberg påstår sig veta vad den kommer kosta.

Danske Bank denna gången.

Den som väntar på något gott och är HomeKit-användare får ofta vänta lite längre.

Det är inte bara en speltjänst som Apple kommer lansera i höst utan även en egen streamingtjänst och nu har en fullfjädrat trailer för "The Morning Show" släppts.