Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple släpper iOS 12.4, watchOS 5.3, macOS Mojave 10.14.6 och tvOS 12.4

Apple har idag släppt iOS 12.4, watchOS 5.3, macOS Mojave 10.14.6 och tvOS 12.4 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

För ungefär två veckor sedan avaktiverade Apple Walkie-Talkie-funktionen på Apple Watch då de hade hittat ett potentiellt säkerhetshål men nu är hålet igentäppt och funktionen tillbaka. Utöver det så bjuder watchOS 5.3 inte på några nya funktioner utan enbart buggfixar. tvOS 12.4 bjuder inte heller på några nya funktioner utan det är förmodligen bara fix under huven. macOS Mojave 10.14.6 bjuder på en förbättringar i News+ och flertalet buggfixar.

När det kommer till iOS 12.4 så har Apple gjort det lättare för användare att flytta data från sin gamla iPhone till sin nya och Apple skriver följande i sina release notes:

iOS 12.4 introduces iPhone migration to directly transfer data from an old iPhone to a new iPhone, includes enhancements to Apple News+ and improves the security of your iPhone or iPad. This update:

iPhone migration
- Introduces the ability to wirelessly transfer data and migrate directly from an old iPhone to a new iPhone during setup

Apple News
- Makes downloaded issues accessible in the My Magazines section, both offline and online
- Adds all publications in Apple News+, including newspapers, to the catalog at the top of the News+ feed
- Adds the ability to clear downloaded magazine issues by selecting History > Clear > Clear All

Other improvements and fixes
- Includes a security fix for the Walkie-Talkie app on Apple Watch and re-enables Walkie-Talkie functionality

This release also includes support for HomePod in Japan and Taiwan.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
36 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.