Innehåller affiliatlänkar

Aqara Hub med EU kontakt har nu landat i butik

När allt hopp och kanske all lust försvunnit så kom till slut Aqaras hub till Sverige. NetonNet ska nu ha fått in den medan flera andra butiker fortfarande säger vänta på ett leverans datum för huben med EUkontakt.

Först fick vi informationen om att huben skulle landa på hyllorna till julen 2018, därefter så sköts lanseringsdatumet fram gång på gång och även om flera butiker haft den registrerad så har leveransdatum flyttats fram otaliga gånger. Men nu äntligen ska den finns för leverans.

Lusten att köpa den här när Aqara-huben när Aqara bara för några dagar sedan presenterade en ny hub med bättre specifikationer kan ha minskat något. Men det är fortfarande en prisvärd hub med ett stort utbud av möjliga enheter att koppla upp mot den från Aqara och Mijia.

Enligt HomeKitNews så ska även Polen ha fått in den.

Huben kostar 699kr på NetonNet

Skriven av Thor Lindholm
Clean my mac!

Det är inte bara en speltjänst som Apple kommer lansera i höst utan även en egen streamingtjänst och nu har en fullfjädrat trailer för "The Morning Show" släppts.

Apples kommande speltjänst Apple Arcade som lanseras nu i höst kan bli en stor succé om bolaget visar upp en fin katalog med spel och nu har priset för tjänsten läckt ut.

Teknikveckan packar upp IKEAs nya rullgardiner in show för att en gång för alla ta reda på om de är HomeKit-kompatibla eller inte.

Clean my mac!

Hur skärmen i iPhone X och iPhone XS skulle vara uppbyggd och vilka material som skulle användas var styrt av Apple men så ryktas det inte bli med höstens nya iPhone-modeller.

I den senaste iOS 13 betan som släpptes till utvecklare igår så kan datumet till höstens iPhone-event ha avslöjats.

Mophie har många järn i elden och har byggt upp en bred produktportfölj med många tillbehör till våra olika Apple-prylar. Nu har vi testat deras senaste Qi-laddare och powerbank.

Clean my mac!