Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Innehåller affiliatlänkar

Aqara Hub med EU kontakt har nu landat i butik

När allt hopp och kanske all lust försvunnit så kom till slut Aqaras hub till Sverige. NetonNet ska nu ha fått in den medan flera andra butiker fortfarande säger vänta på ett leverans datum för huben med EUkontakt.

Först fick vi informationen om att huben skulle landa på hyllorna till julen 2018, därefter så sköts lanseringsdatumet fram gång på gång och även om flera butiker haft den registrerad så har leveransdatum flyttats fram otaliga gånger. Men nu äntligen ska den finns för leverans.

Lusten att köpa den här när Aqara-huben när Aqara bara för några dagar sedan presenterade en ny hub med bättre specifikationer kan ha minskat något. Men det är fortfarande en prisvärd hub med ett stort utbud av möjliga enheter att koppla upp mot den från Aqara och Mijia.

Enligt HomeKitNews så ska även Polen ha fått in den.

Huben kostar 699kr på NetonNet

Skriven av Thor Lindholm

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.