Aqara lanserar ny HomeKit-kompatibel hub

Idag visade Aqara upp deras nya M2 HomeKit Hub, detta tillsammans med deras nya Zigbee 3.0 kompatibla sensorer och brytare.

Aqaras nya hub tillåter tre gånger så många enheter att koppla upp sig mot den. Den nya hubben klarar av 100 enheter jämfört med deras nuvarande hub som enbart klarar av 30 enheter. Den nya hubben kommer även vara kompatibel mot både 2,4 GHz och 5,0 GHz. Så framöver kommer det vara mycket enklare att ställa in hubben utan att behöva stänga ner 5.0 GHz nätet. Hubben kommer ha dubbla antenner, inte klara av både 2,4 och 5,0 GHz. Hubben klarar även av Zigbee, WiFi och Bluetooth.

Aqara meddelade även att deras Aqara S2 Pro Door Lock kommer att uppgraderas och få HomeKit stöd. Den nuvarande versionen kommer inte att få stödet utan det kommer komma en ny uppdaterad version av låset.

Aqara passade även på att lansera nya trådade brytare och ljussensorer som fungerar över Zigbee 3.0. Deras kamera G2, där det fanns ett rykte om att den skulle få HomeKit Stöd, kommer inte få stödet utan istället så kommer det en helt ny version av kameran, G2H, som kommer ha HomeKit stöd.

Via:HomeKitNews

Skriven av Thor Lindholm
Kommentarer
1 svar
Clean my mac!

Precis som förra året ser det ut som att Apple har planer på att lansera totalt tre iPhone-modeller i höst. En uppföljare till iPhone XS, iPhone XS Max och iPhone XR.

Det har länge ryktats om en ny MacBook Pro med 16-tums skärm och nu påstår sig Economic Daily News ha en källa som vet när den släpps.

Tidigare i år lanserade LG sina första TV-modeller som skulle få stöd för AirPlay 2 och HomeKit och nästa vecka kommer uppdateringen som gör det möjligt börja rullas ut.

Clean my mac!

Det ryktas nu att Apple är nära att köpa hela Intels division som arbetar med att ta fram chip till telefoner.

Slack har idag rullat ut en stor uppdatering till macOS och Windows där de helt att fokuserat på optimeringar och gjort programmet mindre resurskrävande.

Apple har idag släppt iOs 12.4 och watchOS 5.3 som ni nu kan uppdatera till och Walkie-Talkie-funktionen till Apple Watch är åter igång.

Clean my mac!