Airpods 2 får ruskigt snabb laddning

Hur snabbt går det att ladda upp Apples nya version av de trådlösa hörlurarna Airpods? Riktigt riktigt snabbt, enligt nya uppgifter.

Väntan på en uppdaterad version av Apples trådlösa hörlurar Airpods fortsätter, och en av de främsta nya funktionerna det talas om är stöd för trådlös laddning.

Apple har redan avslöjat att ett nytt skyddsfodral ska ha stöd för detta, i samband med att de visade upp laddningsstationen Airpower. Den produkten har fortfarande inte dykt upp, men både den och nya Airpods ska enligt flera rapporter nu vara nära förestående.

Ett spännande påstående om nya Airpods görs av Max Weinbach, som jobbar för XDA Developers. På Twitter skriver Weinbach att den nya versionen av Airpods kommer kunna laddas trådlöst väldigt snabbt – från noll till hundra procent på bara 15 minuter. Weinbach tror att lurarna kommer använda Qi-standarden för att laddas.

Denna ruskigt snabba laddning skulle dock också medföra att Airpods-fodralet blir både tyngre och lite större på höjden än dagens version. Det låter för vår del ändå som en bra kompromiss, och att så snabbt kunna ladda upp sina lurar låter som en riktigt trevlig funktion.

Källa: Max Weinbach/Twitter

Läs mer:

Kommentarer
6 svar

Denna vecka riktar vi fokus på Apples mjukvara och drömmer om vad iOS 14 och iPadOS 14 kan tänkas innehålla.

Apple släppte idag en ny betaversion av iOS till utvecklare och i den ligger lite spår om en trevlig funktion som gör att vi blir mindre beroende av en dator om våra enheter skulle strula.

Idag höll Apple bolagsstämma där de pratade om Corona-viruset, miljön och det kommande iPadOS.

RTRO Camera är appen för dig som vill dela lite mer retro-feeling i dina sociala medie-kretsar.

Väntan är äntligen över för alla som har en Smart Indoor Camera från Netatmo för idag lanserar de HomeKit Secure Video.

Hur många gånger har man inte suttit och scrollat genom Netflix tiden motsvarande en mastodontfilm bara för att hitta det man vill se? Nu gör Netflix det enklare genom att införa en Topp tio-lista för landet du befinner dig i.