Airpods 2 får ruskigt snabb laddning

Hur snabbt går det att ladda upp Apples nya version av de trådlösa hörlurarna Airpods? Riktigt riktigt snabbt, enligt nya uppgifter.

Väntan på en uppdaterad version av Apples trådlösa hörlurar Airpods fortsätter, och en av de främsta nya funktionerna det talas om är stöd för trådlös laddning.

Apple har redan avslöjat att ett nytt skyddsfodral ska ha stöd för detta, i samband med att de visade upp laddningsstationen Airpower. Den produkten har fortfarande inte dykt upp, men både den och nya Airpods ska enligt flera rapporter nu vara nära förestående.

Ett spännande påstående om nya Airpods görs av Max Weinbach, som jobbar för XDA Developers. På Twitter skriver Weinbach att den nya versionen av Airpods kommer kunna laddas trådlöst väldigt snabbt – från noll till hundra procent på bara 15 minuter. Weinbach tror att lurarna kommer använda Qi-standarden för att laddas.

Denna ruskigt snabba laddning skulle dock också medföra att Airpods-fodralet blir både tyngre och lite större på höjden än dagens version. Det låter för vår del ändå som en bra kompromiss, och att så snabbt kunna ladda upp sina lurar låter som en riktigt trevlig funktion.

Källa: Max Weinbach/Twitter

Läs mer:

Kommentarer
6 svar

MacRent söker en servicetekniker som vill arbeta i ett väletablerat och driftigt bolag.

Netflix har lagt till en funktion som kommer göra livet som småbarnsförälder betydligt enklare.

Med anledning av de läckta bilderna på iPhone 12 har Parker Ortolani skapat konceptbilder på hur det kan komma att se ut med widgets på iOS.

Bilder som sägs visa den uppdaterade designen på iPhone 12 skvallrar om mindre flärp, kamerahumpen och widgetar på hemskärmen.

MacRent som erbjuder leasing och uthyrning av Apple-produkter har nu blivit större och etablerar sig i Skåne.

Tim Cook gick igår ut med en tweet och berättade vad det gör för att hjälpa till under epidemin av Convid-19.