Airpods 2 får ruskigt snabb laddning

Hur snabbt går det att ladda upp Apples nya version av de trådlösa hörlurarna Airpods? Riktigt riktigt snabbt, enligt nya uppgifter.

Väntan på en uppdaterad version av Apples trådlösa hörlurar Airpods fortsätter, och en av de främsta nya funktionerna det talas om är stöd för trådlös laddning.

Apple har redan avslöjat att ett nytt skyddsfodral ska ha stöd för detta, i samband med att de visade upp laddningsstationen Airpower. Den produkten har fortfarande inte dykt upp, men både den och nya Airpods ska enligt flera rapporter nu vara nära förestående.

Ett spännande påstående om nya Airpods görs av Max Weinbach, som jobbar för XDA Developers. På Twitter skriver Weinbach att den nya versionen av Airpods kommer kunna laddas trådlöst väldigt snabbt – från noll till hundra procent på bara 15 minuter. Weinbach tror att lurarna kommer använda Qi-standarden för att laddas.

Denna ruskigt snabba laddning skulle dock också medföra att Airpods-fodralet blir både tyngre och lite större på höjden än dagens version. Det låter för vår del ändå som en bra kompromiss, och att så snabbt kunna ladda upp sina lurar låter som en riktigt trevlig funktion.

Källa: Max Weinbach/Twitter

Läs mer: