i samarbete med hp

Vi leker med HP Sprocket Plus – den moderna tidens Polaroid

Saknar du de fysiska fotografierna som brukade pryda kylskåpen där hemma? Med HP Sprocket Plus kan du skriva ut bilder var du än befinner dig.

I samarbete med HP tar vi idag en titt på HP Sprocket Plus, en mobil fotoskrivare som får plats i jackans inneficka. Det hela påminner om de populära Polaroid-kamerorna men i modernare tappning. Vi var så klart tvungna att testa hur det fungerar i praktiken, resultatet ser du i videon här.

Du öppnar helt enkelt upp skrivaren, lägger in fotopapper, ansluter skrivaren till telefonen via Bluetooth och i den tillhörande appen kan du välja om du bara vill skriva ut bilderna på din telefon som de är, eller om du vill applicera effekter och emojis på dem. Spocket Plus laddas via en medföljande USB-sladd.

Skrivaren använder sig av zink-baserade fotopapper som låter den skriva ut bilderna direkt på papprena, så du behöver alltså inte ladda den med färgpatroner. Bilderna är 5,8 x 8,6 centimeter stora och fotopapper kan köpas från HP eller återförsäljare. Priset för 20 ark är 169 kronor, vilket blir strax under 9 kronor per utskrift.

Själva skrivaren kostar cirka 1 600 kronor och går att köpa direkt från HP eller från återförsäljare.

Kommentarer
1 svar

Apple har presenterat vilka som vann Apple Design Awards, ett pris som man inte får genom att koda ihop en tråkig och smådålig app utan här krävs det lilla extra.

Tiden går fort och ibland glömmer man bort hur gamla iOS-versioner faktiskt var att använda och mycket av det vi tar för givet idag fanns inte då.

Årets WWDC är avklarad och självklart är det huvudrollen i dagens avsnitt av Macradion. Känslorna visar sig när flera drömmar inte uppfylldes men det snappades även upp några godbitar.

Trådlösladdning i en powerbank kan det verkligen vara så smidigt som det låter? Idag skall vi ta reda på det.

Target Display Mode var något som uppskattades och fungerade med iMac-datorer mellan 2009-2014. macOS Monterey kommer erbjuda en liknande lösning med AirPlay.

Att en MacBook Pro skulle visas under WWDC var det många som trodde - inklusive de som arbetar med Apples YouTube-konto.