Comviq + T300 + GPRS = Fråga

Tråden skapades och har fått 4 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1
  • Medlem
  • 2002-10-13 09:57

Någon som vet hur man får GPRS att fungera? Comviqs kundtjänst gör det inte. Ja....Tjänsten är aktiverad. Fast å andra sidan säger dom att det är allmänna problem med deras GPRS-portal. Någon som kan bekräfta detta?
Telefon säger sigs ha full GPRS kontakt men det går inte att wappa. Jag har fått inställningarna för T200 eftersom dom inte har till T300 dom säger att detta ska fungera. Men..... Om det finns någon här som har en T300 och fått det att fungera mot Comviq så snälla svara och tala om hur!

Frustrerad!!

Comviq och GPRS är en rätt strulig kombination. Jag har en vän som ringde Comviqs kundtjäns ca 30 gånger utan att någon kunde hjälpa honom. Till slut gav han upp.

Men vad är felet i ditt fall? Vad händer när du försöker koppla upp? Får du någont felmeddelande?

/M

Comviq och GPRS verkar inte vara den bästa lösningen.

Den senaste veckan har det inte funkat särskillt bra i alla fall, felmeddelandet GPRS-nätet Upptaget har kommit upp i ungefär 96 fall av 100.

Du kan läsa mer på forumen hos www.esato.com.

[ 14 Oktober 2002, 16:19: Meddelandet ändrat av: thevil ]

  • Medlem
  • 2002-10-13 21:38

"Men vad är felet i ditt fall? Vad händer när du försöker koppla upp? Får du någont felmeddelande"

Felet är att det antingen inte händer något alls eller så visar den en text som säger något om GPRS-parametrarna. Kommer inte ihåg exakt vad det står.

Skall kolla på Esato.com Tack för tipset!

//Punk

  • Medlem
  • 2002-10-14 13:08

har också haft stora problem med comviqs grps de senaste veckorna. innan dess har det dock fungerat mer eller mindre klanderfritt.

1
Bevaka tråden