Sims Online

Tråden skapades och har fått 1 svar. Det senaste inlägget skrevs .
1

Niklas Hjelm Smith hade något otalt med Sims Online. Låt höra vad är problemet, har varit sugen på att skaffa det. Berätta.

Tja, låt oss säga så här: Spelet försöker bygga på en icke existerande ekonomi. Dom som är rika ger bort saker gratis för att få folk att komma till deras hus (man får pengar då). Det skapar stora problem.

Samt att det är inte som The Sims då man har det roligt i sitt eget hus. Alla hus blir som offentliga rastplatser. Inte mycket bo utan bara tjäna pengar. Lite trist igentligen för jag hade förväntat mig The Sims fast Online, och nu blev inte spelet det.

Och så är det såååå trist att göra samma sak om och om igen. Smartskallarna som gjorde spelet tyckte det var en bra idé att om fler personer gjorde samma sak för att tjäna pengar så får man mer pengar. Bra idé? Nej, eftersom det betyder att alla hus har exakt samma saker. Alla har träsnickar bänken eller skrivtavlan (eller Pizzamaskinen).

Det var himla kul första veckan, sen lite tristare, och efter en månad så har jag inte orkat spela spelet alls (sa upp min prenumeration). Jag kanske går tillbaka till spelet om några månader då dom fixat ekonomin och lagt till lite fler saker.

Som sagt var det ett trevligt spel. Jag försökte göra mitt eget hus vilket var himla svårt (det är svårt utan en roomie som också pröjsar pengar). Trevligt är det också att det finns t.ex Casinon, Discotek o.sv. Sjukaste? En gång när jag trallade runt staden så såg jag ett horhus! Japp. Ingenting som man direkt vill småbarnen att röra vid. (ja, man kan ha sex i spelet. Men man kan stänga av det för småbarn, samt att det ser knappast ut som om det vore taget ur någon porrfilm heller. Mer ut som kuddkrig.)

Det är ett trevligt spel som är roligt, men i längden som ett Onlinespel så vet jag inte. Det faller eftersom det inte finns något att göra mer än att bara tjäna pengar på att göra "LOGIC SKILL CASH"-hus. Rätt synd.

Får väl se hur själva communityt och spelet utvecklats efter några månader så kanske jag kan lägga en hundralapp på att spela en månad till.

[ 14. februari 2003, 13:25: Meddelandet ändrat av: Niklas Hjelm Smith ]

1
Bevaka tråden